Tutku

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.095
6.833
108
Slm kızlar…Benim ekstra iigi duyduğum hiçbir şey yok içimde istek var bi şeyler yapmalıyım bi ilgim olmalı diye ama yok bu konuda bi çaba sarf etmiyorum..Anlaşılması için örnek verecek olursam mesela kadir ezildi merdaneli çamaşır makinesinde yıkıyor çamaşırlarını nostaljik güzel bi tutku mu sevdiği bi şey tamam temizlik hastası da normal makineye de atabilirdi bi farklılık yapıyor.Nostaljik radyolarla evi dolduranlar var çeşit çeşit kahve fincanları tamam güzel hoşuma gidiyor ama yapayım diye çaba sarf etmiyorum yani herhangi bir konuda bi tutkum yok ve olanlara özeniyorum.Çalışıyorum ve 2 çocuğum var vakitsizlikten mi bilmiyorum ama bi konuda tutkum olsaydı illa ki vakit bulup çabalardım.Araba sürmeyi çok istiyorum şu an öğrenme aşamasındayım yavaştan sürmeye başladım da bu sayılıyor mu bilmiyorum herhangi bi konuda tutku istiyorum ya

Benim takip ettiğim bir motivasyon koçu var, tutkunuzu bulmak için kendinize tek soru sormanız yeter diyor:
"Neyi yaparken hiç yorulmuyorsunuz? Saatler geçiyor ve farkında bile olmuyorsunuz?" O sizin tutkunuzdur diyor.

Benim eşim mesela bıraksanız tüm gün kitap okur. Ne saatin farkına varır, ne acıkır.. Manyak bir kütüphanesi var, haftada 3-4 kitap bitiriyor filan. Bu tip, hiç yorulmadan yapabildiğiniz şeyler var mı?
Hiç hobi kurslarına gidip farklı şeyler keşfetmeyi denediniz mi mesela?
Resim yapmak, seramik kursları, dans kursları, bir enstrüman...?
Keşfetmeden bilemezsiniz çünkü.

hiçbirini yapamadım hep istek var iş çocuklar diye hep erteledim ama şu an bunun boşluğunu hissesiyorum

hiçbirini yapamadım hep istek var iş çocuklar diye hep erteledim ama şu an bunun boşluğunu hissesiyorum
İşte başlayın diyorum.
Haftasonları 2 çocuğunuzla babası ilgilenebilir herhalde, 1 saatliğine bir kursa yazılın.
Ömür geçiyor, yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…