sözde sevgisi çok büyük,sözde ben onun herşeyiyim,sözde beni onun kadar başkasının sevmesi imkansız...ama yazdığım gibi (sözde)kalıyor her zaman bunlar..3 hafta öncesinde erkek arkadaşımın benim onu aramadığımdan dolayı,nunda bana sorumsuz davrandığından,bana beni aramamakla ceza verdiğnden bahsetmiştim..haklı olarakta beni suçlu bulmuştu bazı arkadaşlar..sonrasında bazı şeyler yine düzeldi.herşey güzeldi derken,geçtiğimiz hafta kendisi 15 günlüğüne izne ayrıldı..ailesinin yanına gitti..ben kafasını dinlemesi bakımından arayıp rahatsızlık vermek istemedim..onun aramasını bekledim.oda birkaç defa aradı sende beni ara dedi ama bende sen oradayken ailenlesin ben değil sen müsait oldukça beni ara dedim..ertesi gün aradım konuştuk..aynı günün akşamı faceden profiline baktım bende görünmedi..tereddütte kaldım acaba benimi sildi yada dondurdumu kendisini diye..4-5 gün oldu en son benim onu aradığımdan belli da beni aramıyor..üselik facedede görünmüyor.tatilde olduğundanmı dondurdu yada sildimi vee neden aramıyor yaa bu kadar sorumsuzluk olabilirmi arkadaşlar..bana kızmayın sen neden aramıyorsun diyee kafasını dinlemeye gitmiş,bunu nada belirttim..yaa çıldırmak üzereyim..bu soru işarteleri beynimi kemiriyr..lütfen bir fikir verin bana