tutkumu,takıntımı,alışkanlıkmı yoksa hırsmı anlamadım

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
sözde sevgisi çok büyük,sözde ben onun herşeyiyim,sözde beni onun kadar başkasının sevmesi imkansız...ama yazdığım gibi (sözde)kalıyor her zaman bunlar..3 hafta öncesinde erkek arkadaşımın benim onu aramadığımdan dolayı,nunda bana sorumsuz davrandığından,bana beni aramamakla ceza verdiğnden bahsetmiştim..haklı olarakta beni suçlu bulmuştu bazı arkadaşlar..sonrasında bazı şeyler yine düzeldi.herşey güzeldi derken,geçtiğimiz hafta kendisi 15 günlüğüne izne ayrıldı..ailesinin yanına gitti..ben kafasını dinlemesi bakımından arayıp rahatsızlık vermek istemedim..onun aramasını bekledim.oda birkaç defa aradı sende beni ara dedi ama bende sen oradayken ailenlesin ben değil sen müsait oldukça beni ara dedim..ertesi gün aradım konuştuk..aynı günün akşamı faceden profiline baktım bende görünmedi..tereddütte kaldım acaba benimi sildi yada dondurdumu kendisini diye..4-5 gün oldu en son benim onu aradığımdan belli da beni aramıyor..üselik facedede görünmüyor.tatilde olduğundanmı dondurdu yada sildimi vee neden aramıyor yaa bu kadar sorumsuzluk olabilirmi arkadaşlar..bana kızmayın sen neden aramıyorsun diyee kafasını dinlemeye gitmiş,bunu nada belirttim..yaa çıldırmak üzereyim..bu soru işarteleri beynimi kemiriyr..lütfen bir fikir verin bana

hayatım öncelikle nsl sabrediorsun blmiorum bizde tam 5 dk önce bu sebbele tartıştık erkk arkaşımla oda pek aramayı sevmezz hep knuşmak isteyen ben olurum nsl deliriyiorum nsl çıldırıorum görmen lazım erkk arkdaşın okdr haklıkiii ve yine söylüorum 1 erkk serbest brakırsan sende serbest kalırsın yani dmk istediğim sevgi yiter zmanla ilgisizlikten sen onun beraber olduğu insansın sonuçta tabiki arıcaksın rhtsız etmiim ne demk bnde yapıorum bazen yoğun diorum rhtsız etmim sonra tutamıorum kendmi onlarda bnu istior ztn hep erkk aramaz elbet hata pat die arıcan nerde nabıo blicen hayatım böle bak kendni kemirirsin sna ceza verim derken birbrinizden uzaklaşırsınız zmanla nolur dikkt edin.

yaa tatlım facede yok dondurmuşmu benimi sildi bilmiyorum..ama başka face adresindede görünmüyor..en son ben aradım ama o hiç bir şekilde aramıyor 5 gün oldu...yaa insan birkez olsun aramzmı birkez olsun..merak ediyorum acaba ne zman aklına geleceğim..ben sabrediyorum ama içim içimi yiyor peki o nasıl aramadan durabiliyor

durumunuz bana garip geldi açıkçası:tomato:

dinlenmeye gitmiş olabilir ama bu durum sevgilisini aramamasına veya sevgilisi tarafından aranmamasına neden olamaz.

ararsınız müsait değilse o sizi sonra arar.

sizin aranızda bazı şeyler yitirilmiş olabilir mi :1shok:

o siteden takip etmek yerine en azından mesaj atsanız daha iyi olmaz mı :bbo:

durumunuz bana garip geldi açıkçası:tomato:

dinlenmeye gitmiş olabilir ama bu durum sevgilisini aramamasına veya sevgilisi tarafından aranmamasına neden olamaz.

ararsınız müsait değilse o sizi sonra arar.

sizin aranızda bazı şeyler yitirilmiş olabilir mi :1shok:

o siteden takip etmek yerine en azından mesaj atsanız daha iyi olmaz mı :bbo:

çok haklısın arkadaşımalkisalkisalkis ailesinin yanında diye aramayım rahatsız etmiyim diye bi durum olamaz ararsın müsait değilse zaten sana sonra döner.
ama o seni neden aramıyo bu kadar süre içerisinde açıkcası bende merak ettim

Siz ne kadar sıklıkta konuşuyorsunuz ki?4-5günde bir konuşmayla sevgilimi olunur yahu:bbo:

eylos arkadaşım burası paylaşım ve fikir alma sitesi..sruların cvbı tabiki onda bunu bilmiyor değilim ancak kendime göre haklı taraflarım olmasa,zaten buraya konu açmak yerine ilk olarak ona sorardım..ama sanırım size yanıt yazmak yada cvp yazmak zor gelmişki,böyle tepki vermişsin..buradaki konular bu kadar sana rahatsız veriyorsa neden ulunduğunuda anlamış değilim..dilersen yorum yapmazsın ama bu sitenin (var)olma sebebinide anlamsız kılmak haksızlık olur...senin yaptığın gibi.....

yrum yapan arkadaşlara tşk ediyorum tek tek...normalde hergün konuşuyruz tabiki ama bahsettiğim gibi 4 gün byunca aramadı ve bugün sabah aradı..trafik kazası geçirmiş,bedensel olarak hiç bişey olmamış ancak psiklojik olarak kötü olduğu için,ve benimde üzülüp meraklanmamam için haber vermemiş..tabiki inanmadım çünkü araba takla attı gibi ciddi bişeyden bahsediyr ve,bana hiç bişey olmadı diyor..zaten daha öncede yakalmıştım ufak yalanlarını...benim aramadığı için tepki vereceğimi bildiğinden yalana başvuruyor arkaaşlar yaa...böyle s sorumsuzluk olabilirmii

Canım bence iki sevgili arasında sen ara yada ben arayım gibi bir sıralama olmamalı. bugün ben aradım yarın sen ara die. ama bence sizin aranızdakı olay buna dönüşmüş aynen. ikinizde bibirinizden beklıyorsunz. beklemek yerıne aramayı dene hep ben arıyorum deme bence. bıraz da böle deneyn bakalım emınım bıraz vakıt gectıkten sonra oda sızı aramaya baslıcaktır..

al işte benm erkek arkadaşm...tatilde şuanda, ancak 3.gün bi mesj attı.normalde de atmz pek zaten sevmio öle şeyleri ben de kabl etmeye çalışıorm.aramaz da işte bi görüşmemiz var onnla idare ediorz.erkekler bizim gibi anaç deiller o yüzden bizim onlarn üzerine titredğmz kadar bizim üzerimize titremez merk etmzler.sen de üstüne fazla düşme rahat bırak ama konuşacağnz zaman da alttan al onu pişman et tatlı dille zaten o seni arayacktr bi süre sonra kendiliğinden..bazı erkekler böle olabilio benm de var başımda.ben de deli oluodm ama kendmce böle yöntmler buldm işte.en azından huzur oluo kafam rahat ben ii davranarak da bişi kaybetmiorm.bence bu tarz erkklerde böle davranlmalı

canım aslında dinlenmeye gitmesi,senin onu aramanı engellemezdi. mesela ben dinlenmeye gitsem ailemin yanına, erkek arkadaşımın beni aramasını isterdim, ve o aradığında onunla konuşurken daha da dinlenirdim. hem bence ailesinin de buna bir şey diceğini sanmıyorum,ki ailesinin yanında seninle konuşmaya uygun bi zaman olmazsa o an sana bunu söyler,siz de teli kapatırsınız, o bunun telafisi için daha sonra arar zaten seni
ama sen rahatsızlık vermiyeyim dediğinde sana böyle bi açıklamada da bulunmamış. üstelik 4-5 gün ona ulaşılamaması çok garip geldi. kaza geçirmesi yalan diyosun.. daha önceden de yalanları varmış. bence bu yalanlar çok rahatsız edici canım. zora geldiğinde yalanlara başvuran birine güvenin olmaz. güvensiz de ilişki yürümez.

kesinlikle haklısın sedefcim..güven çok önemli ama diğer arkadaşımızın belirttiği gibi biliyorumki oda benden bekliyor vee,aramadığından kızacağımı bildiği için,böyle kaza yalanlarına başvuruyor..ama eminim bu kaza yalanı doğru değil..

yaa benden bekliyor tabii bende ondan..4 gün önce kouşmamızda,beni ara demişti bende ailenin yanındasın sen müsait oldukça beni arasın dedim sonra biliyorumki benden bekledi,bende aramadım tabii çare olarak kocaman bir yalanı çare gördü..yaa arabada tek ben vardım ve takla attı diyor ancak bana bişey olmadı merak etmemen için aramadım demesi mazereti..bumu yanii..sizde bu ne kadar inandırcı arkadaşlar

yalan...

en yakın zamanda karşılıklı konuşmalısınız. böyle devam ederse ikinizde çok yıpranacaksınız. gerek var mı boşuna yıpranmaya :uhm:

erkek arkadaşım gecen hafta yunanistandaydı , fırsat buldukça hergün aradı ,üstelik fazla yazmasına rağmen ,, bana tuhaf geliyor,hele böyle biriyle çıktıktan sonra, büyük konuşmak istemiyorum ama ben fazla çekmezdim herhalde

Seni anlıyorum canım, heleki uzaktaysa insan daha çok haberleşme ihtiyacı duyuyor, nasıl ne yapıyor eğleniyor mu keyifli mi... yani saatlerce telefonda konuşmak değil kasdettiğin anlıyorum ama haberleşmek olsun işte... seni düşündüğünü bil istiyorsun haliyle.. Telefonun çalsın istiyorsun, tatile kafasını dinlemeye gitmiş olabilir ama kafasını ağrıtan sen misin ki senden de uzak kalıyor... ıstemeye görsünler saat başı ararlar sıkılmadan bıkmadan, unutmadan... Ama işte... düşünme üzerine, geldiğinde yüzyüze yaparsın ne yapacaksan canım... umarım düzelir...

çok entererasan geldi. sanki konuşmak istemiyor gibi geldi..aslında tatildeyse deniz kum varsa normal ama sadece ev ortamı ise banada normal gelmez....

kafanı dağıt düşünme bunları...

canım kafanı bulandırmak istemem ama ailesi bir kızla tanıştırmış olmaasın sevgilini* yine senaryo yazdım...

Ayrıca nedir ki bu yok sen ara, yok sen ara.... arayın gitsin işte ne var bunda, bu kadar kalıplara, kurallara mı bağlı sizin ilişkiniz? Dakika başı aramıyorsunuz ki nihayetinde rahatsız olsun. Ayrıca sizden de rahatsız olacaksa artık yorum yapmaya bile gerek yok yani.

Back
X