Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki kuzum garantisi olamaz sadece alinabilecek onlem ya da yapilabilecek ekstra bi tedavi var mi diye sormak istedim rahim icine cizik atma falan gibi. Sebepsiz infertilite bizim ve negatif sonuclandi tedavimiz haliyle insan yapabilecegim bise var mi diye arastiriyorcanım tutunma garantisi diye bir şey yok. eğer rahimde herhangi bir sıkıntı yoksa doğru zamanda transfer yapıldıysa ve embriyo ile alakalı da olumsuzluk yoksa nasipten öte yol yok.
Tabiki kuzum garantisi olamaz sadece alinabilecek onlem ya da yapilabilecek ekstra bi tedavi var mi diye sormak istedim rahim icine cizik atma falan gibi. Sebepsiz infertilite bizim ve negatif sonuclandi tedavimiz haliyle insan yapabilecegim bise var mi diye arastiriyor
ben 2012yılından beri tedavi gördüm. 2015de ilk tüp bebek tedavimden kızım var. şimdi yine tüple 2.ye hmileyim. bu süre zarfında rahim filmi çekildim, dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı iç kanama ile acil ameliyata girdim.,bu transfer öncesi de rahimde polip olduğu için histeroskopi oldum. hem polip alındı hem rahme çizik atıldı. aynı zamanda rahmin arka duvarında engebeli bir bölge düzeltildi. o engebeli yeri de taaa rahim flminde görmüş doktor sıkıntılı değik diye müdahale etmemiş.Tabiki kuzum garantisi olamaz sadece alinabilecek onlem ya da yapilabilecek ekstra bi tedavi var mi diye sormak istedim rahim icine cizik atma falan gibi. Sebepsiz infertilite bizim ve negatif sonuclandi tedavimiz haliyle insan yapabilecegim bise var mi diye arastiriyor
Amin canim insallah. Rahim icine cizik atildimi canim histereskopi ile. Bana histereskopi ve hsg yapildi ama cizik atma olmadi ve bu tur ilaclardan bahsetmiyor doktorum ne yapilabilir diyorum pek farkli bise demiyor oyle olunca tecrubelerden yararlanmak istedim. Ne kadar uzucu negatif almak bilirsiniz. Hayirlisi.Merhaba. Benim de ilk denemem negatifti. Çok şükür elhamdülillah 2. De pozitifi gördüm . Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah. Öncelikle ben ilk denemem tutmadıktan sonra laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum . Kendiliğinden gebe kalmayi bekledim ameliyattan sonra ama olmadi malesef. Dondurulmuş embriyo olunca dedik 2. 'yi deneyelim. Sonra Dr um bana transferden 1 ay önce rahim aşısı yapti tutunmayı artirmak icin . Sonra prograf 1 mg ilac kullandim dokuyu güçlendirmek içinmiş . Sonra transfer oldum çok şükür bunda gördük![]()
Benim histereskopide sorun yok ama cizik atma olayindan dolayi tekrar histereskopi talep edip etmemekte kararsizim birazda benim.doktorum boyle ek seylere gerek.gormeyen birisi gibiben 2012yılından beri tedavi gördüm. 2015de ilk tüp bebek tedavimden kızım var. şimdi yine tüple 2.ye hmileyim. bu süre zarfında rahim filmi çekildim, dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı iç kanama ile acil ameliyata girdim.,bu transfer öncesi de rahimde polip olduğu için histeroskopi oldum. hem polip alındı hem rahme çizik atıldı. aynı zamanda rahmin arka duvarında engebeli bir bölge düzeltildi. o engebeli yeri de taaa rahim flminde görmüş doktor sıkıntılı değik diye müdahale etmemiş.
İste Allah in taktiriBenimde pozitifi aliyorum ama düsük oluyor. Yani rahimde problem olsa tutunurmu?
3ncuyu deneyecehim ama korkum var tabiki
2ncisinde 2 kesemiz vardi.. ama kanamam vardi dustu..
Ilkinde 200 lere cikmisti sadece
Bende 2 gün önce kürtaj oldum. 11. haftaya giriyordu gelişimi durmuş maalesef kiBenimde pozitifi aliyorum ama düsük oluyor. Yani rahimde problem olsa tutunurmu?
3ncuyu deneyecehim ama korkum var tabiki
2ncisinde 2 kesemiz vardi.. ama kanamam vardi dustu..
Ilkinde 200 lere cikmisti sadece
Hicbirsey araştiracak didiklicek kafam yokİste Allah in taktiri ne garip degil mi kimi tutunmuyor kimi tutunup dusuyor her turlu bir sorun ve cozum ariyor insan
Aaa canimBende 2 gün önce kürtaj oldum. 11. haftaya giriyordu gelişimi durmuş maalesef ki
Bide sunu da bilemiyoruz tutunup dusmesi mi rahim ici problemi gostergesi hic tutunmamasimi yoksa ikisi de mi kafalar karisikHicbirsey araştiracak didiklicek kafam yok
5.gun embriyosuydu doktor kabugundan cikacak hatta dedi gercekten tutundular hemen. Ama dustuler.. ve uzak tedavi gordugum yer pgt vs cart curt ne maddi ne manevi halim kaldi yani
İnsallah 3.de olur canim dua et bol bol3ncuye de umitliyim endiseli olsamda..
Ne olacaksa olsun artik.
Embriyolsrimi bitirip kapaticam bu sayfayi.
Amin canim insallah. Rahim icine cizik atildimi canim histereskopi ile. Bana histereskopi ve hsg yapildi ama cizik atma olmadi ve bu tur ilaclardan bahsetmiyor doktorum ne yapilabilir diyorum pek farkli bise demiyor oyle olunca tecrubelerden yararlanmak istedim. Ne kadar uzucu negatif almak bilirsiniz. Hayirlisi.
Valla bende hicbirsey anlamadim.Bide sunu da bilemiyoruz tutunup dusmesi mi rahim ici problemi gostergesi hic tutunmamasimi yoksa ikisi de mi kafalar karisik
Direk negatif almakta cok zor seni anliyorumİnsallah 3.de olur canim dua et bol bol
Amin canim amin cok zor. Rahim asisini bi sorayim.doktoruma ve gorustugum farkli doktorlara.Çok zor. Ben çok kötü olmuştum ağlamaktan. Hatta ikinciyi de 2.5 sene sonra yaptırdık nerdeyse. Insan 1. 'yi görünce 2.yi yaptırmaktan korkuyor. Ama biz mücadele etmek zorundayız . Kimse pes etmesin . Maddi manevi cok zor. Rabbim kolaylığını versin insallah . Canim o rahim aşısını her dr bilmiyor malesef. Bana cizik atılmadı içerde bir sey var da tutunmasını mi engelliyor diye bakildi . Rahim inceliği vardı bende .