Tutunma Kanaması mı?

kartal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
202
59
13
Merhaba 2 yıllık evliyim çocuğumuz olmadığı için aşılama yapmaya karar verdik eşimde sperm azlığı vardı ama doğal yolla olma ihtimali de var dedi doktor bende polikistik över çıktı ve tedaviye başladık iki hafta kadar sürdü hergun iğne vurdum kendime ve dört günde bir kontrole gittim iki haftanın sonunda 23 mart pazartesi günü doktor hiçbir yumurtamın gelişmediğini söyledi ve tedaviyi iptal ettik o gün ultrasonda minimum olduğunu gördü bende gördüm aynı keseye benziyordu fakat miyom dedi doktor ayrıca o kadar belli bir sayko görülmeme ihtimali yok bugüne kadar nasıl fark edilmedi anlamadim ve bir ihtimal diye sonraki gün test yaptım negatif çıktı. Bir-kac saat önce lavaboya gittim ve kahverengi bir akıntı geldi adetim düzensiz fakat düzenli olacaksa bile en az 10 gün var az miktardaydı günlük ped kullanıyorum onada az bir şey gelmiş. Sizce bu yaşadığım ne olabilir lütfen yardımcı olun...

canim seni umutlandirmak istemem bende temmuz ayinda klomen kullanmistim kontrole 11.gün gittigimde hicbir şekilde etki etmedigini yumurtamin buyumedigini soyledi gun asiri yinede devam et dedi adetim 1gun gecti başim dondu ve beta hcg 9.73 cikti tabi bu degerim kimyasal oldu ilerlemedi ama anlatmak istedigim sonradan da gelisebiliyo yumurta benim betamın boyle cikmasi demek bi dollenme oldugudur yani yumurtam catlamisti demek akintin icin eger gebelik varsa yerlesmemidir acaba ya da bilemedim ya da yumurtlamq ile ilgili midir

canim seni umutlandirmak istemem bende temmuz ayinda klomen kullanmistim kontrole 11.gün gittigimde hicbir şekilde etki etmedigini yumurtamin buyumedigini soyledi gun asiri yinede devam et dedi adetim 1gun gecti başim dondu ve beta hcg 9.73 cikti tabi bu degerim kimyasal oldu ilerlemedi ama anlatmak istedigim sonradan da gelisebiliyo yumurta benim betamın boyle cikmasi demek bi dollenme oldugudur yani yumurtam catlamisti demek akintin icin eger gebelik varsa yerlesmemidir acaba ya da bilemedim ya da yumurtlamq ile ilgili midir
Hiç bilmiyorum ilk gördüğümde çok korktum sonradan ak belki gebelliktir diye geldi ama bilemiyorum iste kahverengi bir lekeydi iki üç kere az az geldi ve bitti ama bir yandanda doktor yumurta gelirdi demişti. Karman çorman oldum...

Gebelikse eğer bir kaç gün sonra kan verin çıkar inşallah

Şimdi lavobaya gittiğimde normal akıntı geldiğini gördüm ama akıntının rengi koyu kahverengi...

Hiç bilmiyorum ilk gördüğümde çok korktum sonradan ak belki gebelliktir diye geldi ama bilemiyorum iste kahverengi bir lekeydi iki üç kere az az geldi ve bitti ama bir yandanda doktor yumurta gelirdi demişti. Karman çorman oldum...
Olabilir canim akinti cidden kafa karistirir ama en dogrusu doktor komtrolu

Şu içinde bulunduğumuz süreçte doktora gitmekte çok sıkıntılı bir durum insan emin olmadan gitmek istemiyor 😔
Evettt çok stresli doktora gidememek ben mecbueiyetten yarin gidecegim bilemiyorum yuruyerek gidecegim gec saatte kimseye temas etmeden donmek icin

Evettt çok stresli doktora gidememek ben mecbueiyetten yarin gidecegim bilemiyorum yuruyerek gidecegim gec saatte kimseye temas etmeden donmek icin
Çok zor bir dönemden geçiyoruz maalesef. Birde bu şahsi durumlar insanın psikolojisini iyice alt-üst ediyor...

Çok zor bir dönemden geçiyoruz maalesef. Birde bu şahsi durumlar insanın psikolojisini iyice alt-üst ediyor...
Insallah bunlar da en kisa zamanda geçecektir ama bilemiyorum bu sürecte neler olucak Allah yardim etsin

Yeterki gebelik olsunda raziyim ben bu durumlara lakin ne olduğunu bilmediğim için kendi kendimi yiyorum...
Allah büyük canım yaa ben bu ay namaz kılmaya başlamistim bu insana iç huzur veriyor duanin kabul olacagini dusunuyosun ama şu 2 aylık süreci atlatirsak inşallah yine doktora gidersin uğrasrsn insallah ugraslarinin sonu mutluluk olucaktir🤲

Allah büyük canım yaa ben bu ay namaz kılmaya başlamistim bu insana iç huzur veriyor duanin kabul olacagini dusunuyosun ama şu 2 aylık süreci atlatirsak inşallah yine doktora gidersin uğrasrsn insallah ugraslarinin sonu mutluluk olucaktir🤲
Inşallah... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Back
X