Hiç bilmiyorum ilk gördüğümde çok korktum sonradan ak belki gebelliktir diye geldi ama bilemiyorum iste kahverengi bir lekeydi iki üç kere az az geldi ve bitti ama bir yandanda doktor yumurta gelirdi demişti. Karman çorman oldum...canim seni umutlandirmak istemem bende temmuz ayinda klomen kullanmistim kontrole 11.gün gittigimde hicbir şekilde etki etmedigini yumurtamin buyumedigini soyledi gun asiri yinede devam et dedi adetim 1gun gecti başim dondu ve beta hcg 9.73 cikti tabi bu degerim kimyasal oldu ilerlemedi ama anlatmak istedigim sonradan da gelisebiliyo yumurta benim betamın boyle cikmasi demek bi dollenme oldugudur yani yumurtam catlamisti demek akintin icin eger gebelik varsa yerlesmemidir acaba ya da bilemedim ya da yumurtlamq ile ilgili midir
Virüs durumu yüzünden evden çıkamıyorum bile ama bakacağım acaba idrarda ne zaman çıkar bir bilginiz var mı?Gebelikse eğer bir kaç gün sonra kan verin çıkar inşallah
İnşallah inşallah Allah razı olsun RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah tam bir mucize olur...İnşallah gebeliktir canım
Amin cnm aminİnşallah inşallah Allah razı olsun RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah tam bir mucize olur...
Olabilir canim akinti cidden kafa karistirir ama en dogrusu doktor komtroluHiç bilmiyorum ilk gördüğümde çok korktum sonradan ak belki gebelliktir diye geldi ama bilemiyorum iste kahverengi bir lekeydi iki üç kere az az geldi ve bitti ama bir yandanda doktor yumurta gelirdi demişti. Karman çorman oldum...
Şu içinde bulunduğumuz süreçte doktora gitmekte çok sıkıntılı bir durum insan emin olmadan gitmek istemiyorOlabilir canim akinti cidden kafa karistirir ama en dogrusu doktor komtrolu
Evettt çok stresli doktora gidememek ben mecbueiyetten yarin gidecegim bilemiyorum yuruyerek gidecegim gec saatte kimseye temas etmeden donmek icinŞu içinde bulunduğumuz süreçte doktora gitmekte çok sıkıntılı bir durum insan emin olmadan gitmek istemiyor
Çok zor bir dönemden geçiyoruz maalesef. Birde bu şahsi durumlar insanın psikolojisini iyice alt-üst ediyor...Evettt çok stresli doktora gidememek ben mecbueiyetten yarin gidecegim bilemiyorum yuruyerek gidecegim gec saatte kimseye temas etmeden donmek icin
Insallah bunlar da en kisa zamanda geçecektir ama bilemiyorum bu sürecte neler olucak Allah yardim etsinÇok zor bir dönemden geçiyoruz maalesef. Birde bu şahsi durumlar insanın psikolojisini iyice alt-üst ediyor...
Yeterki gebelik olsunda raziyim ben bu durumlara lakin ne olduğunu bilmediğim için kendi kendimi yiyorum...Insallah bunlar da en kisa zamanda geçecektir ama bilemiyorum bu sürecte neler olucak Allah yardim etsin
Allah büyük canım yaa ben bu ay namaz kılmaya başlamistim bu insana iç huzur veriyor duanin kabul olacagini dusunuyosun ama şu 2 aylık süreci atlatirsak inşallah yine doktora gidersin uğrasrsn insallah ugraslarinin sonu mutluluk olucaktirYeterki gebelik olsunda raziyim ben bu durumlara lakin ne olduğunu bilmediğim için kendi kendimi yiyorum...
Inşallah... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...Allah büyük canım yaa ben bu ay namaz kılmaya başlamistim bu insana iç huzur veriyor duanin kabul olacagini dusunuyosun ama şu 2 aylık süreci atlatirsak inşallah yine doktora gidersin uğrasrsn insallah ugraslarinin sonu mutluluk olucaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?