Tutunma kanaması ne zaman olur?

Merhaba bugün benim transferimin üçüncü günü yani üçüncü gün bitiyor tutunma kanaması transferinizin kaçıncı gününde oldu ve nasıl fark ettiniz?
Transferin 9. Günüydü test tarihim. 17. Yada 18. Günde hafif tuvaletten çıkınca peçete ile sildiğimde gelmişti. Hafif pembe renkte.

Evet bir kez oldu
Bende aynı durumdayım. Adetime 10 gün kala bi kez kanama oldu şimdi adetime 3 gün var kasıklarımda bi agrı belimde ara ara agrı oluyor. Dün test yaptım negatif bilenler lütfen aydınlatsın tüm belirtiler var adet mi olcam hamilemiyim bilmiyorum 3 gün nasıl gececek bilmiyorum

Bende aynı durumdayım. Adetime 10 gün kala bi kez kanama oldu şimdi adetime 3 gün var kasıklarımda bi agrı belimde ara ara agrı oluyor. Dün test yaptım negatif bilenler lütfen aydınlatsın tüm belirtiler var adet mi olcam hamilemiyim bilmiyorum 3 gün nasıl gececek bilmiyorum
Ne zaman transfer oldunuz

Merhaba bugün benim transferimin üçüncü günü yani üçüncü gün bitiyor tutunma kanaması transferinizin kaçıncı gününde oldu ve nasıl fark ettiniz?
Cnm kişiden kişiye değişiyor bende hiç olmadı mesela o yüzden o tür şeylerle strese girmyn herkeste olcak diye birşey yok

tutunma kanaması herkeste olacak diye bir şey yok bunlarla kafanızı meşgul etmeyin bence.. tek ve kesin sonuç zamanı gelince verilen kan testi

Back
X