- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim, ayakta yapıyor kızım .üstelik 8 aydır, bezi tamamen bıraktık ama ayakta yapmakta ısrar ediyor, kaç külot attım kimbilir, sakin kalmak çok zor, çisi hallettik de şu büyük çok uğraştırdı bizi...Maşallah çok güzel ilerlemişsiniz darısı bize .herseyi anliyo az çokta derdini anlatiyo. Ama ayakta kaka yapıyo bizimki öyle bir sorun var böyle yaparsan daha rahat vs anlatıyorum ama daha bir yol katedemedik
Etrafımdakilerde acaba erken mi biraktirdın bezi diyip duruyolar ısrarla anlatıyorum kakayi ayakta yaptığı için böyle yoksa tuvaletten korkan bir çocuk değil.2 aydır 2 kere Lazimliga yapmıştır bizimki gerisi hep külotunaMerhaba ben de aynı dertten muzdaribim, ayakta yapıyor kızım .üstelik 8 aydır, bezi tamamen bıraktık ama ayakta yapmakta ısrar ediyor, kaç külot attım kimbilir, sakin kalmak çok zor, çisi hallettik de şu büyük çok uğraştırdı bizi...
Kaç aylık kızınızMerhaba ben de aynı dertten muzdaribim, ayakta yapıyor kızım .üstelik 8 aydır, bezi tamamen bıraktık ama ayakta yapmakta ısrar ediyor, kaç külot attım kimbilir, sakin kalmak çok zor, çisi hallettik de şu büyük çok uğraştırdı bizi...
44 aylık,.biz de bezden kaynaklı yoğun pişik yüzünden bıraktık, çişi tuvalete (lazımlığa)yapmaya hemen adapte oldu ama kaka beni.çok yıprattı, kaka temizlemek ve görmek istemez hale geliyor insan, daha ne kadar böyle gider bilmiyorum,huniyi takmadan atlatsaydık...Kaç aylık kızınız
Güzel fikirmiş .herseyi biliyo bizimkide anliyo konuşuyorum kakalara bay bay yapalım. Arkadaşlarının yanına gidecekler vs.bizimki ayakta rahat yapiyo ondan biraz problem oluyo 2 kere tuvalete yaptı. 2 kere donuna yaptı 3 gün içinde. Tamam dedim ogrendi kakayida baktım odasına gitmiş ayakta yapmış. Hani korkmuyo asla tuvaletten. Zor işler ya bakalım devam ediyorum. Geri Bez mi taksan diyen çok oldu kulak asmadim. Bu arada çişini kendisi söylemiyor daha şeyini tutuyo ordan anlıyorum. Sadece uyutacagim zaman çiş var diyocanım 33 aylıkken öğrettim oğluma rahat konusuyordu sıkıntı yoktu halıları felan kaldırdım hazırladım kendimi ogluma anlattım bak annecim sen büyüdün abi oldun artık sana göre bez üretmiyorlar tuvalete yapacağız tamam anne dedi bi kere söyledi çişini yaptık ikincide donuna işedi dakika başı sordum bi yaptık bir donumuza işedik kaka da problem büyüdü tuvaleti reddetti ortalığı yıktı zorlamadım bez bagladım kakasını yaptı çöpe attık durumu anlattım annecm bizim bagırsaklarımız var kakalar ordannn arabayla anne kaka baba kaka bebek kaka gezmeye gitmek istiyorlar sen beze yaparsan cok aglar çok üzülürler tuvalete yaparsan arkadaşları ile buluşurlar by by yaparız dedim mutlu oldu tuvalete oturttum yapmıcam dedi neyse dedm çiişi öğrensin bu e bebekte alıştırma kulodu var al dediler aldım taktım bi söleyip bi söylemeyince ıslak durunca rahtsız oluyorlar dediler baktım benim oğlanın umrunda degil olacak gibi degil çiş temizleyip duruyorum bana geliyorlar yarım saatte bir o söylemeden tuvalete götürdüm çişi varmı yokmu sormadm gene tuvalete götürüp durumu çözdüm aralıksız bir hafta boyunca yarım saate bir götürdüm ve çişe alıştırdım ver 1 hafta boyunca bez taktım kaka için baktım gördüm bezi kaka yüzünden gene bırakamıcaz sonra kafasına soktum bu hikayeyi bak kaka ailesi çok üzgün gene çöpe gidiyorlar yazık dedim aralıksız bir hafta boyunca söyledim ve tuvalete oturmaya ikna ettim tuvalette kakasını görünce mutlu oldu şifona bastı by by yaptı suan 1 haftamı almıştı her çocuk değişebilir ama kaka konusunda ustune gitmeyin bende gitmedim o kaka hikayesini anlatıp durdum kendi ikna oldu ve bi kere yaptıktan sonra devamı geliyor skntı yok :)
Önümüz yaz bende o yüzden şimdi bıraktırmaya çalışıyorum rahat etsin yazın. Kaka benide yıprattı çocuğu yıka iç çamaşırını yıka. Sinirlenmemek elde değil. Heleki eşiniz yardımcı olmuyorsa bu konularda daha da zorlaşıyor iş44 aylık,.biz de bezden kaynaklı yoğun pişik yüzünden bıraktık, çişi tuvalete (lazımlığa)yapmaya hemen adapte oldu ama kaka beni.çok yıprattı, kaka temizlemek ve görmek istemez hale geliyor insan, daha ne kadar böyle gider bilmiyorum,huniyi takmadan atlatsaydık...![]()
Sizinki benimkine göre daha küçük, her çocuk aynı olmuyor, belki bir noktadan sonra kendisi isteyecek, çok yıpratıcı bir süreç olduğundan baktınız istemiyor, 3 yaş sonrası tekrar denersiniz, tabi bu size kalmış. Her sekiide olan anneye oluyor, eş ne derece yardımcı olsa da nazları en çok bize geçiyor. Umarım en kısa sürede sonuç alırsınız, eğer olursa haber edin neymiş bunun sırrı...Önümüz yaz bende o yüzden şimdi bıraktırmaya çalışıyorum rahat etsin yazın. Kaka benide yıprattı çocuğu yıka iç çamaşırını yıka. Sinirlenmemek elde değil. Heleki eşiniz yardımcı olmuyorsa bu konularda daha da zorlaşıyor iş