• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi için erken mi?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Coconutoil

lucky i like feeling shit, my stamina can take it
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
3.335
10.503
208
İyi geceler,

18 aylık kızımdan karışık sinyaller almaya başladım. Çiş ve kaka diyebiliyor, kaka dedikten sonra ıkınma taklidi yapıyor, “çişini nereye yapıyorsun?” diye sorduğumda bezini gösteriyor, birlikte tuvaletteyken (malum anneler çişe bile çocukla giderler) sifonu çektiğim zaman “biiiii (bitti)” diyor.. Kuku ve poposunun yerini bilip gösteriyor. Ben anlamadım bu işi, bu saydıklarım tuvalet eğitimi için ufaktan çalışmalara başlayabileceğimi mi gösteriyor? Sizlerden bu dönemde başlayan oldu mu? Neler yaşadınız?

Yol gösterenlere şimdiden teşekkürler, tekrar iyi geceler :)

İyi geceler,

18 aylık kızımdan karışık sinyaller almaya başladım. Çiş ve kaka diyebiliyor, kaka dedikten sonra ıkınma taklidi yapıyor, “çişini nereye yapıyorsun?” diye sorduğumda bezini gösteriyor, birlikte tuvaletteyken (malum anneler çişe bile çocukla giderler) sifonu çektiğim zaman “biiiii (bitti)” diyor.. Kuku ve poposunun yerini bilip gösteriyor. Ben anlamadım bu işi, bu saydıklarım tuvalet eğitimi için ufaktan çalışmalara başlayabileceğimi mi gösteriyor? Sizlerden bu dönemde başlayan oldu mu? Neler yaşadınız?

Yol gösterenlere şimdiden teşekkürler, tekrar iyi geceler :)
Bence baslamalisi n çocuk sana sinyal veriyor.benim oglumda 20 aylıkken öğrenmişti.kafasını yapınca gül güle falan dedik ama lagizimliga oturmadı ne yaptıysam wc taşı inkenarına falan yapıyordu ilk öğrenene kadar ses etmedim sonra kendi oturdu lagizimligada kolay gelsin

Back