Oncelikle tesekkur ederim .bez baglamayi tekluf ettim fakat reddetti.zorlamaktan korkuyorum ikna yoluna gidiyorum ama oda basarisiz oldu.her cisinda alkis yaptik tebrik ettik odul verdik ama 1 gun icinde hersey basa sardi.tekrar tesekkur ederimBenim oğlum da çişini çabuk öğrendi ama kakasıni tuvalete yapması 6 ay sürdü.Kakası gelince bez bağla diye ağladı.Kabız oldu.Lavmanlık olduk.En son oturttum ve tuvalete yapması için zorladım,çünkü sonu yoktu bunun.1 defa tuvalete yaptirmayı başarirsaniz ve bunu büyük sevinç gösterileriyle ve ödülle desteklerseniz gerisi gelecektir diye düşünüyorum
Iste zorlamiyorum zaten ben busene beklemiyordum kendisi talep etti.bezi takmayida denedim reddediyor.keske taksa ama tuvaleti hem bezi reddedince zor durumda kaldim.4gundur sorunsuz yapiyordu.Hic takilmayin ben cok ugrasmistim oglumla 6 ay surdu alismasi dile kolay ama ben sinir hastasi oldum o donem.Bazi cocuklar zor birakiyor benimki de oyleydi.Demekki sizin kiziniz suan hazir degil geri bezi takin ve hic bisey olmamis gibi devam edin bikac ay sonra tekrar denersiniz olmazsa 1 yil sonra biraksin ne olacak rahat olun zorlamayin ben milletin lafiyla hareket ettim cok yiprandim hem cocuk hem ben gereksizmis simdiki aklim olsa zorlamazdim
Cozum oneriniz varmi??bende hazir oldugunu dusunmedigimden seneye erteledim fakat israrla bezi reddedip tuvalete oturmak istedi.oturdu ve yapti 3 gun boyunca.4.gun sorun cikti.suan hala bezsiz uyuyor hem oglen hemde gece.sorun daha cok kaka yapma ani .ya kakasindan korkuyor yada baska bir sorun var.bunuda tecrubelerden ogrenebilirim diye konu actim2 yaşına yeni girmiş daha. Sıcaktan bez çıkarmayı istemiş, siz de sanmışsınız ki wc eğitimine hazır. Çocuk halbuki sadece sıcaktan bunalmış. Wc eğitimi için erken bile sakin olun.
Tesekkur ederim cidden yipratici .seker hastasiyim sakin olmaya calisiyorum .ikimiz icinde hem zor hem kolay bir deneyim bir yerde hata yaptim endisesi panige kapilmama neden oldu .onun idrarini temizlemek sorun degil sadece basardigini gordum ne yaptimda vazgectiGeriye sarma cok normal, ilkinde yasamaman sans olmus bence.
Yipratici bir surec, moral depolamaya calis. Bezi geri takmayi da onermissin, reddetmis. Devam et bence.
Yedek kiyafet ile cikiyorum ama hic sorun olmadi dun geceye kadar kacirirsa bile sorun degil hayatim gel temiz giyelim dedim hep sakindim dun biraz gerildim oda sekerim ciktigi icin sanirimBen de merak ediyorum yorumları benim bebek daha küçük ama 2 yaşından sonra ben de eğitime başlayacağım. En çok merak ettiğim konu bebek hadi dışarı hali üzerine falan yaparsa tutumlar nasıl oluyor ?
O dönemlerde hali hiç kullanmıyor musunuz başaranlar anlatsın bence bizde öğrenelim.
Beze geri donmeyi reddediyor suan ..tuvalete oturmayida.aslinda sorun bu .bu sekilda takipte kalarakmi cozmeli yoksa zorla bezmi takmali cok arafta kaldimSakin ol kendini üzme daha 2 yaşına yeni girmiş çok küçük 3 yaşına kadar altina yapanlar bile var
Ben de merak ediyorum yorumları benim bebek daha küçük ama 2 yaşından sonra ben de eğitime başlayacağım. En çok merak ettiğim konu bebek hadi dışarı hali üzerine falan yaparsa tutumlar nasıl oluyor ?
O dönemlerde hali hiç kullanmıyor musunuz başaranlar anlatsın bence bizde öğrenelim.
Bence tuvalete ilgisini çekecek stiker yapıştır oyuncaklar vs koy sen tuvalete gidince onu da götür kardesinin tuvaleti gelince de götür oraya alissin oyuncaklari etrafını sevsin kendisi tuvalete gitmek istesin. Kisaca çekici hale getir. Tuvaletini söylediğinde ödüllendir. Farkli yollar dene sadece geceleri altini bağla ikna et. Gündüzleri kendine soyletmeye çalışBeze geri donmeyi reddediyor suan ..tuvalete oturmayida.aslinda sorun bu .bu sekilda takipte kalarakmi cozmeli yoksa zorla bezmi takmali cok arafta kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?