• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Bu fikir gerçekten güzel. Merdivenli adaptör olduğunu bile bilmiyorum. Araştırdım ve evet bundan alabiliriz. Çok teşekkürler :)

Bizim merdivenli olanlardan ama biraz sallaniyor kendi çıkıyor ama dönüp oturamiyor bur sürede kazalar oluyor ben şimdi ikili klozet kapağı almayi düşünüyorm ... ebeveyn ve cocuk için önüne basamak koyarim ya da ben oturturum

Bizim merdivenli olanlardan ama biraz sallaniyor kendi çıkıyor ama dönüp oturamiyor bur sürede kazalar oluyor ben şimdi ikili klozet kapağı almayi düşünüyorm ... ebeveyn ve cocuk için önüne basamak koyarim ya da ben oturturum
Evet o daha pratik sanki. Hem uzun süre kullanabileceği birşey. Basamak zaten gerekli lavabo için. Teşekkür ederim faydalı bilginiz için :)

Öncelikle siz rahat olun,bu kadar kafaya takmayın,er ya da geç öğrenecek...
Lazimlikla baslamanizi tavsiye ederim,biz öyle yaptık Daha sonra klozete geçtik
Tuvalet eğitimi ile ilgili güzel hikaye kitapları var, onlardan alip okursaniz etkisi olacaktir..
Aceleye getirmeyin,gerekirse bir kaç ayda öğrensin fakat baskı ve zorlamayla olmasın
Kolaylık diliyorum

merhaba bayanlar bende tuvalet eğitimine başlama atılımında bulundum ama oğlum istemiyor bezle olmak istemiyor bezsiz her yere çiş yapıyor lazımlığı kesinlikle istemiyor. özellikle bu lazımlığı istememe inadını bir türlü anlıyamadım. çalışan bir anneyim maalesef benden önce bir kişide bakmıyor oğluma her gün nerdeyse başka bir yerde bende eve geldiğimde altını açıyorum. kendi kendime soruyorum doğrumu yapıyorum diye. hep salona çiş yapıyor yaptıktan snr gelip çiş yaptığını söylüyor. bu arada oğlum 25 aylık. kafam çok karışık

Back
X