• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet Eğitimi :(

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

mahmure82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
2
1
1
42
Merhaba,
2,5 yaşında bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce tuvalet eğitimine başladık ama maalesef hala tamamlayamadık. Ben çalışıyorum. Kızıma annem bakıyor. Sormadığımız sürece tuvaletinin geldiğini asla söylemiyor. Kakasını kah tuvalete yapıyor kah altına yapıyor. Hazır olmadığını düşünmüyorum çünkü tutabiliyor ve canı istediğinde söyleyebiliyor. Gece bağlamak zorunda kalıyorum. Gündüz bezi istemiyor. Acaba böyle bir şey yaşayan var mı aranızda kafamdaki deli sorularla çıldiriciğim :KK43: :KK43:Şimdiden teşekkürler.:kızgın::skandal:

Yigenim tuvalet eğitimine alışana kadar kuzucuk gibi etrafa patir patir dokturuyodu annesi pes etmedi sık sık gündüz tuvaletin varmı diye sordu çok zor oluyor ama yaşı gelmiş bence pes etmeyin sık sık sorun alisir insallah allah kolaylik versin.

Back