Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Yusufun annesi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
14
4
1
31
Merhaba benim 3 yasında oglum var ama hala bez kullanıyoruz 2 yasından sonra tuvalet eğitimini denedim ama 1.5 ay gecti inatla tuvalete yapmadı bende doktora götürdüm cocugun hazır değil zorlama dedi bez taktım geri ama suan 3 yasını doldurdu hala tuvalete gitmem diyor napam gerekiyor kendi hazır olcagı yok gibi cocugun lutfen Bi önerisi olan yazsın daha ne kadar bez kullancaz tekrar denemelimiyim

Tuvalet şarkıları falan etkili oluyor bazı çocuklarda. Kukulinin çizgi film ve şarkıları etkili olmuştu bizde.

Denedim sarkıyla falan ama tuvaleti oyun alanına ceviriyor hemen oturtuyom çiş yapmıyor kalkınca yapıyor 2 saat beklediğimi bilirim wcde ama klozet kapağı ve sifonla oynuyor bende bezledim tekrar ama havalar tamamen ısınınca tekrar baslasammı bir ay sonra falan ben ona bide cocuk klozet kapaklarından aldım wc buyuk gorup korkmasın dıye oturuyo korkmuyo ama tuvalete gitmem diyor herseyi söyluyır masallah ama tuvaleti ısrarla reddediyor

Pedagog a götürdünüz mü tekrar?
gecen 2 ay önce götürdüm 3 yasına girmesine bişey kalmadı hala beztakıyoz dedim derdimi anlattım oda bana cocuk hazır değil daha size belli eder bunu zorlayarak korkutarak sakın yapmayın kimi cocuk 3 yasından sonra da öğrenebilir kendi halıne bırakın dedi bende 2 ay daha bekledim işte ama cocuk ta hala tık yok tuvalete arada götürüyom aklına yer etsin diye oyun oynamaya gelıyor tuvalete yapmam diyor bende ne zaman baslıcam wc eğitimine ne yapcam bilemiyorum onun Kendi istemesini mi beklıyım yada Baska bir pedagoga götüreyimmi

Önümüzdeki ay başka bir pedagoga götürün isterseniz. Benim yazacaklarım kafanızı karıştırmasın

3 yaşında oğlum bizimde durumumuz sizden farklı değil. Tuvalete oturuyor lazımlığı bile kabul etmiyor ama nasıl okdr dayanıp tutuyor hayret. 10 saat tutup pipiden damla damla akıyor çişler ama yinede yapmıyor. 3 damla tuvalete yapıyor geri kalanını üstüne. 4.gündeyiz hiç Yol katedemedim ve gerçekten hiç bukdr zor olacağınız tahmin etmemiştim

Ben bir bucuk ay denedim cocukta tık yok en ufak ilerleme olmadı inatla altına yaptı bende doktora götürdüm cocugun hazır değil zorlama dedi bekle dedi cocuk 3 ü bitirdi 4e girdi hala bezli hala daha tuvalete yapmam dıyor

Bizde götürdük doktora üstüne gitmeyeceksin dedi çünkü zaten yapısı inatçı oğlumun. Her anlamda gelişimi yaşıtlarından çok ilerideydi ama tuvalet eğitiminde başarılı olamıyoruz. Kafam allak bullak

Aynen benimde bakalım havalar biraz daha ısınınca nisanda falan yavastan tekrar baslamayı düşünüyorum umarım bu kez sonuc basarılı olur sizde tekrar deneyin isterseniz

Aynen benimde bakalım havalar biraz daha ısınınca nisanda falan yavastan tekrar baslamayı düşünüyorum umarım bu kez sonuc basarılı olur sizde tekrar deneyin isterseniz
Aman ya illa öğrenecekler değil mi öyle yada böyle. Aç kapa aç kapa bir şekilde tutturucaz doğru yolu Biz bir iki güne bir daha doktora gideceğiz sizinle paylaşırım muhakkak deneyimlerimi

Benimde kizim 2,5 yasinda,1 haftaya yakindir ugrasiyorum.cisi ogrendi gibi ama kakayi inatla tuvalete yapmiyor.sanirim korkuyor.ama pes etmedim denemye devam edicem.benim durumumu yasayan kisiler yardimci olursa sevinirim

siz kararlı durursanız herşey kolay ilerliyor.3-4 günde maalesef pes etmek için bence erken.1 haftada olay çölülüyor rayına oturmasında 15-20 günü buluyor.ben yaz dönemini beklemiştim.sabır gerektiriyor.kızmadan sakince atlatmanız ki zor ama gerekiyor

Ben 2 yasından sonra gecen yaz denedim 1.5 ay gecti inatla tuvalete yapmadı bende doktora götürdüm cocugun hazır değil zorlama dedi bez taktım geri ama nisanda tekrar baslıcam inşallah ve ogrenene kadar da bırakmıcam bu kez bakalım

benim şubatt iki yaşını dolduran oğlum var bende ona nisan gibi başlıyacağım.olmadı yaz dönemi izin alıp öyle anca.bide yeni üye olmuşsunuz nickini adınız soyadınızsa kimliğiniz belli olabilir.değiştrebiliyorsunuz

iktidar savaşına döndü sanırım bizim iş umarım kazanan ben olurum zira hiç böyle hayal etmemiştim. Hop bez bitti diyecektim oda peki anne diyip tuvalete gidip yapacaktı 3.günün sonunda parklarda koşup oynayacaktık biz hala bir Yok katedemediğimiz gibi park yerine bahtımıza çiş temizlemek düştü

Tamam tesekkur ederim değiştiririm şimdi Allah yardımcımız olsun gerçekten tuvalet eğitimi cok zor bir dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…