- 10 Mart 2019
- 14
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Yusufun annesi35
-
gecen 2 ay önce götürdüm 3 yasına girmesine bişey kalmadı hala beztakıyoz dedim derdimi anlattım oda bana cocuk hazır değil daha size belli eder bunu zorlayarak korkutarak sakın yapmayın kimi cocuk 3 yasından sonra da öğrenebilir kendi halıne bırakın dedi bende 2 ay daha bekledim işte ama cocuk ta hala tık yok tuvalete arada götürüyom aklına yer etsin diye oyun oynamaya gelıyor tuvalete yapmam diyor bende ne zaman baslıcam wc eğitimine ne yapcam bilemiyorum onun Kendi istemesini mi beklıyım yada Baska bir pedagoga götüreyimmiPedagog a götürdünüz mü tekrar?
Ben bir bucuk ay denedim cocukta tık yok en ufak ilerleme olmadı inatla altına yaptı bende doktora götürdüm cocugun hazır değil zorlama dedi bekle dedi cocuk 3 ü bitirdi 4e girdi hala bezli hala daha tuvalete yapmam dıyor3 yaşında oğlum bizimde durumumuz sizden farklı değil. Tuvalete oturuyor lazımlığı bile kabul etmiyor ama nasıl okdr dayanıp tutuyor hayret. 10 saat tutup pipiden damla damla akıyor çişler ama yinede yapmıyor. 3 damla tuvalete yapıyor geri kalanını üstüne. 4.gündeyiz hiç Yol katedemedim ve gerçekten hiç bukdr zor olacağınız tahmin etmemiştim
Bizde götürdük doktora üstüne gitmeyeceksin dedi çünkü zaten yapısı inatçı oğlumun. Her anlamda gelişimi yaşıtlarından çok ilerideydi ama tuvalet eğitiminde başarılı olamıyoruz. Kafam allak bullakBen bir bucuk ay denedim cocukta tık yok en ufak ilerleme olmadı inatla altına yaptı bende doktora götürdüm cocugun hazır değil zorlama dedi bekle dedi cocuk 3 ü bitirdi 4e girdi hala bezli hala daha tuvalete yapmam dıyor
Aynen benimdeBizde götürdük doktora üstüne gitmeyeceksin dedi çünkü zaten yapısı inatçı oğlumun. Her anlamda gelişimi yaşıtlarından çok ilerideydi ama tuvalet eğitiminde başarılı olamıyoruz. Kafam allak bullak
Aman ya illa öğrenecekler değil mi öyle yada böyle. Aç kapa aç kapa bir şekilde tutturucaz doğru yoluAynen benimdebakalım havalar biraz daha ısınınca nisanda falan yavastan tekrar baslamayı düşünüyorum umarım bu kez sonuc basarılı olur sizde tekrar deneyin isterseniz
Tamam cok sevinirim gercektenAman ya illa öğrenecekler değil mi öyle yada böyle. Aç kapa aç kapa bir şekilde tutturucaz doğru yolu ☺ Biz bir iki güne bir daha doktora gideceğiz sizinle paylaşırım muhakkak deneyimlerimi
Ben 2 yasından sonra gecen yaz denedim 1.5 ay gecti inatla tuvalete yapmadı bende doktora götürdüm cocugun hazır değil zorlama dedi bez taktım geri ama nisanda tekrar baslıcam inşallah ve ogrenene kadar da bırakmıcam bu kez bakalımsiz kararlı durursanız herşey kolay ilerliyor.3-4 günde maalesef pes etmek için bence erken.1 haftada olay çölülüyor rayına oturmasında 15-20 günü buluyor.ben yaz dönemini beklemiştim.sabır gerektiriyor.kızmadan sakince atlatmanız ki zor ama gerekiyor
benim şubatt iki yaşını dolduran oğlum var bende ona nisan gibi başlıyacağım.olmadı yaz dönemi izin alıp öyle anca.bide yeni üye olmuşsunuz nickini adınız soyadınızsa kimliğiniz belli olabilir.değiştrebiliyorsunuzBen 2 yasından sonra gecen yaz denedim 1.5 ay gecti inatla tuvalete yapmadı bende doktora götürdüm cocugun hazır değil zorlama dedi bez taktım geri ama nisanda tekrar baslıcam inşallah ve ogrenene kadar da bırakmıcam bu kez bakalım
Tamam tesekkur ederim değiştiririm şimdi Allah yardımcımız olsun gerçekten tuvalet eğitimi cok zor bir dönembenim şubatt iki yaşını dolduran oğlum var bende ona nisan gibi başlıyacağım.olmadı yaz dönemi izin alıp öyle anca.bide yeni üye olmuşsunuz nickini adınız soyadınızsa kimliğiniz belli olabilir.değiştrebiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?