Tuvalet egitimi

Tardis_2718

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
1.751
3.333
Kızım yaklaşık 22 aylık. Bugün eve geldiğimizde çiş çiş dedi.Bezinin bantlarını açtım yap kızım dedim.Reddetti Lazimligi gösterdi.Oturdu ve çişini yaptı Lazimligi kuzenim vermişti..Ben de bir iki kez anlatmıştım.Bir de bebeğini konusturup çiş yaptırmıştım bir kere.Tuvalet eğitimine baslamayi düşünüyorum yarın.Ama bir yanım küçük diyor.Ama hazır sanırim.Hazir mi dersiniz? Öneri ve tavsiyeleriniz var mı?

Bir kaç gün deneyin. Çok kaçırıyosa bence vazgeçmeli. Iki tarafa da işkence olmasın.

Her bebeğin hazır olma yaşı aynı olmuyor erken yada geç diye birşey yok bence o yüzden deneyerek öğrenmelisin
Bir kaç gün deneyin. Çok kaçırıyosa bence vazgeçmeli. Iki tarafa da işkence olmasın.
Teşekkür ederim.Ben de bir deneyeyim diyorum.Bakalim neler olacak.Gunduzden değil de geceden çok korkuyorum.Kacirirsa kalk üstünü yıka değiştir.Bebege de işkence olacak.Kuru kalktığı günler de oluyor ,ya da uyanınca tek cisle kalkıyor ama.

Teşekkür ederim.Ben de bir deneyeyim diyorum.Bakalim neler olacak.Gunduzden değil de geceden çok korkuyorum.Kacirirsa kalk üstünü yıka değiştir.Bebege de işkence olacak.Kuru kalktığı günler de oluyor ,ya da uyanınca tek cisle kalkıyor ama.
Uyurken ben bez kullanırım ilk zamanlar sonrasında kacirma olmasada alezli yatakta yatırdım

Gece yikama cocuğu bence. Uzerine kuru şeyler giydir carsafı değiştir sadece. Carşafın altına tek kullanımlık alt açma.

18 aylikken birakan biliyorum, hazirsa hazirdir, degilse 3 yasinda bile olmayabilir.

Birkac gun deneyin, cok kaciriyorsa ya da kaka yapmayi cis yapmayi reddediyorsa 2 ay sonra tekrar deneyin.

Baski kurmadan, sakince, utandirmadan 🥰

Evet bı yerde de böyle okudum.3-4 gün gece takın.Sonra duruma göre bırakın diyordu
Dediğim gibi benim ilk çocuğum iki yaşına girmeden bez bıraktı ikinci 4 yaşında gece kaçırıyor du birden fazla doktora gitmiştim en son üroloji dr u gece tuvalete kaldırma uyandırma çocuğu sabah da sık tuvalete gitsin dedi bir daha gece altına kaçırma yaşamadık
3 çocuğum 1 buçuk yaşında tamamen bırakmıştı
Şimdide 2 buçuk yaşındaki gündüz bıraktı gece bazen kaçırıyor o yüzden sarıyorum altını sabırlı olmak lazım hazırsa zaten bir anda bırakır

Son düzenleme:
Çocuk ben hazırım diye bağırıyor daha ne yapsın 😂 yarın sabah bezi atın sabah akşam gece artık tamamen kesin

Ağustos ta iki yaşına girdik Haziran ayinda bizde bıraktık şuan doğru düzgün akıcı konusmamiz yok ama ilk günden beri çiş diyip lazimliga gidiyoruz tamamen bıraktık gece zaten kuru kalkıyorduk hep kalktıktan sonra yapardı bırakınca çok zorlanmadik oyuzden dışarı çıkınca çok korkmuştum nasıl olur diye bir iki kez bez bağladım ağlayarak cisss diyince yapabilirsin annecim desemde yapmayıp eve kadar tuttuğunu biliyorum lazimlikla dolaşmaya başladım arabada bile portatif kurup yaptırıyorum 😍😍 tecrübelerime dayanarak söylüyorum vazgeçmeyin çok güzel sinyal vermiş bebeğiniz bırakmak istedigini 😍

X