Tuvalet eğitimi

seval1990

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
10
0
1
35
Oğlum 2.5 yaşında gece altını daha yeni bağlamamaya başladım geceleri kaldırınca ağlıyor yapmak istemiyor kaldırmayınca da altına yapıyor ne yapmam lazım

Oğlum 2.5 yaşında gece altını daha yeni bağlamamaya başladım geceleri kaldırınca ağlıyor yapmak istemiyor kaldırmayınca da altına yapıyor ne yapmam lazım
gece uyumadan en az bir saat önce sıvı vermeyi kesin,en azından çiş eğitimi bitene kadar,yatmadan önce de çişini yaparsa gece ıslatmaması gerekiyor,en azından ben iki oğlum da böyle yaptım,çiş eğitimi bitene kadar da yataklarına muşamba serdim,benim de bir tanesi ağlıyordu kalkmamak için.
kucaklayıp götürdüm bir kaç sefer gözler kapalı yapıyordu böyle de ne yaptıklarından bir haber givibi oluyor

Sıvı vermeyi kesiyorum zaten ama yatmadan öncede götürüyorum ama geceleri yine altını ıslatıyor

Evet gündüz de bi sıkıntı yok geceleri kalkmak istemiyor kucaklıyorum götürüyorum hemen ayağa kalkıyor yapmak istemiyor çişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…