• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet eğitimi

busrassssss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
22
11
18
29
Merhaba
29 aylik bir kızım var. Tuvalet egitimine basladik bugün fakat tuvaletini yaptıktan sonra cis yaptim kaka yaptim diye geliyor. Tuvalette oturuyoruz ona sürpriz yapacağımı söylüyorum yaptim diyip kalkıyor lazimligindan henüz ne cisini ne kakasını tuvalete yapmadi. Bu normal bir durum mu kendisi her şeyi yapabiliyor buna hazır olduğunu düşünüyorum

Sabredin
Öğrenecektir
Sevdirerek yaklaşın
Cİşler ve kakalar parka gidecek. Hadi gönderelim. Hadi onlara by by diyelim... Vs... Böyle gülümseyerek alkış yaparak, ona başarmışlık hissi vererek yaklaşın
Klozete götürmenizi öneririm

2. Günümüz daha bir kere bile lazimliga yapmadi ne yapacağım bilmiyorum bezimi istiyorum diye ağlıyor
Şarkılı eğitici tuvalet eğitimi hakkında videolar izletin ,tuvalete otururken şarkıyı söyleyebilirsiniz.kitaplar var tuvalet hakkında Elif ve Çağlar serisinden . Birde tuvalet eğitimi cirtcirtli kitap vardı ben bunları kullandım . Eğitimden çok önce lazimlik hep ortadaydı . Ayrıca ödül sistemini devredeydi. Kakada cok zorlandık onuda çikolata ödülüyle halletmistim sizde sevdiği birşeyi ödül olarak koyabilirsiniz. Motivasyon olur. Birde klozet kapağı ikili olanlar var tavsiye ederim aparattan daha iyi. Çocuk kendi indirip basamağını koyup kendi tuvaletini yapabiliyor. Tuvaletini yaptığında ne çok sevinin nede tepkisiz kalın. Aferin başardın sende bizim gibi tuvalete gidiyorsun bak ne güzel diye normallestirin bu durumu. Sizde tuvalete giderken sesli söyleyin. Çişim geldi gibi ,...

Sabah uyandiginda kuru mu oluyor bezi? Kalkar kalkmaz hemen tuvalete oturttun eger bezi kuruysa ce sabahin ilk cisini bezsiz deneyin. Sonra yine bez takmayin. Cisini yaparsa 1.412 saat sonra, yapmazsa 20 dakika sonra yine tuvalete. Boyle boyle o soylemeden, siz saatli oturtun. Zamanla yapmaya baslayacaktir.

Merhaba
29 aylik bir kızım var. Tuvalet egitimine basladik bugün fakat tuvaletini yaptıktan sonra cis yaptim kaka yaptim diye geliyor. Tuvalette oturuyoruz ona sürpriz yapacağımı söylüyorum yaptim diyip kalkıyor lazimligindan henüz ne cisini ne kakasını tuvalete yapmadi. Bu normal bir durum mu kendisi her şeyi yapabiliyor buna hazır olduğunu düşünüyorum
Merhaba acaba şuan ne durumdasiniz? Sizinle aynı şeyleri yaşıyorum. Benim kızım da 30 aylık. Çişi geldiğini biliyor belli ediyor ama cisi gelince lazimliga veya tuvalaete oturmuyor. Panik oluyor. Ağlıyor altına yapıyor.

Merhaba
Merhaba acaba şuan ne durumdasiniz? Biz de aynı durumdayız. 30 aylık. Bir haftadır uğraşıyorum. İlk günler klozete oturdu sonra istemedi lazimlik denedik ona da çişi yokken oturuyor . Çişi gelince haber veriyor rahatsız oluyor ama oturmuyor tuvalete . Altına yapıyor. Ona da agliuor rahatsız oluyor. Ne yapmak lazım?

Back
X