• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet eğitimi

herseyolacaginavarir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
23 Mayıs 2022
Mesajlar
31
Emoji Skoru
5
Puanlar
36
Yaş
33
Merhaba kızlar.
2 yasını geçtiğinde 2 defa tuvalet eğitimini denedik ama kızım çişini nereye nadıl yapacağını bilmesine rağmen lazımlıgına oturmak istemedi. Strese sokmamak için beze devam ettik.
Şuanda 34 aylık olduk. Her anda anlatıyorum "bezler bitince artık bez almıyoruz ablalar çişini tuvalete yapar ve senin bunu basaracagına inanıyorum" Gibi sözler söylüyoruz. Bu sürede de ben tuvalete girdiğimde lazımlıgına oturup çiş yapar gibi oturup sifon çekip poposunu siliyor. Dün artık bez istemedi ben büyüdüm dedi kilot giydirdim ama kesinlikle tuvalete yapmadı 4 defa altına yaptı ve sonra anne ıslattım değiştir demeye basladı. Ben calısıyotum her an anneannesi soruyor tuvalete yapalım dediğinde gidiyoruz oturuyor ama kesınlılşe çişini yapmıyor. Bende çaktırmadan şu döktüm aaa bak yapmıssın dedim heveslendı ama hala tık yok.
Bir daha geri vites atmak istemiyorum acıkcaıs. Calıstıgım için badında degılım. Ben yanlıs mı yapıyorum bir yerde 🥺🥺
 
Bir uzman demişti köpek mi bu tuvalet eğitimi veriyorsunuz her çocuk hazır olduğunda bırakır diye hak verdim:) bende oğlumda çok uğraşmıştım gece bezini kesememiştik birtürlü 42 aylıktı hasta olduğu bir gece kendiliğinden bıraktı :) yani sizin kız daha hiç hazır değil bence kendinizi de onuda yormayın
 
Back
X