Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi FHM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

FHM

ŞİİRİ YAZAN KALBİM VE SEN
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
1.340
13
158
Merhaba arkadaşlar 2buçuk yasında oğlum tuvalet eğitimine 18 mart da basladık cok güzel gidiyordu kendisi yapıyordu hatta kendi lavaboya dökmeye calısıyordu fakat 1haftadır istemiyor dişini de cekdirdik ne yapmalıyım

Bence üstüne gitmeyin diğer zamanlarda sizmi soruyordunuz çişin varmı diye eğer öyleyse sormayın kendinin haber vermesini bekleyin sıkmadan bunaltmadan sorun az sorun belki başlarda cazip gelmişdir yeni birşey ya hevesi geçmiş olabilir dişininde çekilmesi huysuzlaştırmışdır tuz biber olmuşdur üstüne geçecekdir bence tekrar bez bağlamayın en fazla altına yapar bir kaç yine söylemeye başlar nasılsa

üstelemiyorum ben sormadan anne ciş diyordu demiyor artık bez olmayınca tabiki salıyor ama arada bez de bağlıyorum tamamen kesmedim tesekkürler canım

Dişini nasıl çektirdiniz? ve neden çektirdiniz? merak ettim doğrusu :26:

merhaba bende dişini neden çektirdiğinizi merak ettim....
benim oğluşum 22 aylık tuvalet eğitimine başlamak istiyorum acaba bebişim için erken mi?
ve direk lavaboyamı götürmeliyim yoksa lazımlıklamı başlayalım.
sorunuzu yanıtlayamadım siz yanıtlarsanız sevinirim
Allah kolaylıklar versin bizlere......

merhaba bende dişini neden çektirdiğinizi merak ettim....
benim oğluşum 22 aylık tuvalet eğitimine başlamak istiyorum acaba bebişim için erken mi?
ve direk lavaboyamı götürmeliyim yoksa lazımlıklamı başlayalım.
sorunuzu yanıtlayamadım siz yanıtlarsanız sevinirim
Allah kolaylıklar versin bizlere......

benım oglumda 1 hafta sonra 23 aylık oluyor bende havalrın ısınmasını beklıyorum bırde konusmuyor henuz ama bu yaz halletmemız lazım hem hamıleyım en azından oglumun bez ısı bıtsın dıyorum hemde gecıkırse cok daha sorunlu oluyormus dıye duydum bakalım hayırlısı:26:

konu sahıbı arkadasta bence tekrar bez baglamayı kesın rahatlıga alısmasın bıdaha cok zor olur hepimize kolaylıklar:34:

Back
X