Ikizlerim 2,5 yaşını birkaç ay geçtiğinde kızımda 21-22 aylık falandı, haziran ayıydı, koridordaki halıyı toplayıp battaniye serdim kolay yıkansın diye, pepenin lazımlığını alıp koyduk bi köşeye. Dikkat çekti haliyle.1 hafta koridorda oturduk orda oynadık orda vakit geçirdik, bezlerini çıkardım sık sık lazımlığa oturdular onlara bakarak kızımda bezini çıkarmam için ağladı, ikizlerden biri 3 günde diğeri 5 günde öğrendi onlarla kızımda öğrendi, geceyide hallettik kızımı hergün saat kurup 2:30 da ikizleri sabah 6 da kaldırdım tuvalete, ne halıya ne kanepelere hiçbiyere kaçırmadılar çok şükür, çiş sonrası minik çikolata ödülümüz vardı ilk zamanlar sık sonra akşama kadar altını ıslatmayan kazandı, öpücük ve alkışlardı bazende ödüllerimiz, azarlamadan sesinizi yükseltmeden konuşarak hallettiğinizde çözülmeyecek bir sorun yok ufak ödüller kendilerini önemli bir birey olarak hissetmelerini sağlıyor. Çocuk büyütmek sabır ister ama en güzel yanı bizlere yaşattığı mutluluktur.Allah yardımcınız olsun.