Tuvalet Eğitimi tuvalet eğitmimiz tamamdı yeniden beze başladık..tecrübeli anneler yardım :(

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

maviorman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
93
3
86
39
Muğla
merhabalar hanımlar
benim fikre ihtiyacım var
biri 30aylık diğeri 15 aylık iki kızım var.. büyük kızımda tuvalet eğitmimizi tamamlamıştık bu yaz..gecede bezlemiyordum..sonra çok uzun süre ishal oldu kızım..mecburen bezlemek zorunda kaldım çünkü küçük kızım emekliyordu ve yerde ne bulursa ağzına alıyordu..şimdi büyük kızıma bezi bıraktıramıyorum..ben bezlemesem gidip odasından bez alıp yere yatıyor anne bez anne bez diye ağlıyor ve ben bezleyene kadar susmuyor..tuvalete gidelim dediğimde gelmiyor...fisher price lazımlık var müzikli falan ..onada bi arkadaşın çocuğu oturdu diye oturmuyor...kardeşini bezlediğimi görünce kendide bezlenmek istiyor..artık kardeşini gizli bezliyorum..çok şey denedim..etrafımda herkes bana kızıyor sen yaptın diye..ama kimse anlamıyor beni..ne önerirsiniz

merhabalar hanımlar
benim fikre ihtiyacım var
biri 30aylık diğeri 15 aylık iki kızım var.. büyük kızımda tuvalet eğitmimizi tamamlamıştık bu yaz..gecede bezlemiyordum..sonra çok uzun süre ishal oldu kızım..mecburen bezlemek zorunda kaldım çünkü küçük kızım emekliyordu ve yerde ne bulursa ağzına alıyordu..şimdi büyük kızıma bezi bıraktıramıyorum..ben bezlemesem gidip odasından bez alıp yere yatıyor anne bez anne bez diye ağlıyor ve ben bezleyene kadar susmuyor..tuvalete gidelim dediğimde gelmiyor...fisher price lazımlık var müzikli falan ..onada bi arkadaşın çocuğu oturdu diye oturmuyor...kardeşini bezlediğimi görünce kendide bezlenmek istiyor..artık kardeşini gizli bezliyorum..çok şey denedim..etrafımda herkes bana kızıyor sen yaptın diye..ama kimse anlamıyor beni..ne önerirsiniz

aslında bıraz sen hatalısın ıshal oldu dıye bez baglanırmı ısterse altına yapsın yıne de baglamamalıydın bez. ama olan olmus bence sıfırdan baslamalısın artık o herseyı bılıyo şımarıklıktan rahatlıktan bez ıstıyo kesınlıkle bez baglama ıstedıgı kadar aglasın. yanlış anlama ama ıshal de olsa kendını sıkmayı tutmayı bılırdı kacırsa altına bıle yapsa yıne de en azından psıkolojık olarak tutmaya calısırdı altında bez olunca çişi ögrenmış çocuk bıle bıle yapar neysekı çok büyük degıl.yenıden ögrenır.bıde artık çişi bildigi için kızabılırsın gelmedıgınde tuvalete ben çok degıl ama bıraz kızardım ögrendıkten sonra ınatla gelmeyınce gelırdı...

Son düzenleme:
Back