Tuvalet fircasi

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.121
8.489
198
Kafayi yemek uzereyim korkudan. Kizim dort yasinda kuveti doldurdum oynuyodu oglum da bir yasinda ablasinin yanina gitmis. Normalde ortaligi islatirlar oynarlar. Gulme seyleri geliyordu. Odayi topluyordum surekli yanlarina gidiyordum. En son gidisimde oglum tuvalete fircasini almis Kuvete sokmus birbirlerine su atiyorlardi. Aklima basimdan Gitti. Oyle korkuyorum ki kotu bisiy olacak diye. Kimbilir ne kadar mikrop vardi. Dusundukce cildircam. Hemen suyla duruladim cikardim kizimi. Ama delircem cok kizdim. Ya onlara birsey olursa. Cok ama cok uzgunum. Ne olur birsey diyin. Birsey olmaz diyin. Cok kotu hasta olcaklarmis gibi korkuyorum su an

Doktora gitmek gerekir Mi, gitsem bile o Pis mikroplar coktan yapacagini yapmis midir hic saglikli dusunemiyorum su an

Doktora gitmek gerekir Mi, gitsem bile o Pis mikroplar coktan yapacagini yapmis midir hic saglikli dusunemiyorum su an

öncelikle sakin ol. tamam tuvalet fırçası çok zararlı da ben oğlumun bebekken ağzına işediğini (oğlu olan anlar :) ve ilk tuvalet deneyimi zamanları eline sürdüğü kakasından sonra elini ağzına götürdüğü zamanları biliyorum. onun için şu an yapacak bir şey yok. doktorun da bir şey yapacağını sanmıyorum takip et bir terslik görürsen mide bulantısı, ishal gibi o zaman götürürsün doktora.

Biraz sakin. Yıkayın çocukları tamam.
Yabancı videolarda filan denk gelmişti sanırım, çocuk eline bi tas almış su doldurup içer, babasına filan da ikram eder. Sonra baktılar ki klozetten doldurup dururmuş suyu. Anlayabiliyorum tuhaf olmanızı ama şeapmayın, çocuk bunlar, vaktinde sokakta oynarken nelere çöp sokar, nelere eller neleri ağzımıza katardık.

korkmayın, su yutmadılarsa bişey olmaz. sadece güzelce yıkayın heryerlerini bol bol sabunlayarak.

Bilmiyorum iste. Simdi yogurt yedirdim biraz. Sirkeli suyla agzini calkalattim. Ama ogluma yapamadim bir yasinda daha ne yaptirsam yapamaz. Esim gelcek birazdan. Tekrardan yikayacagim. Offf insallah birsey olmaz

Yabancı videolarda filan denk gelmişti sanırım, çocuk eline bi tas almış su doldurup içer, babasına filan da ikram eder. Sonra baktılar ki klozetten doldurup dururmuş suyu. Anlayabiliyorum tuhaf olmanızı ama şeapmayın, çocuk bunlar, vaktinde sokakta oynarken nelere çöp sokar, nelere eller neleri ağzımıza katardık.

Evet de iste tuvalet fircasi cok Pisti. Ne zamandir camasir suyuna batirmamistim. Aklima Gitti birden onlara birsey olursa diye. Insallah olmaz

belki yersiz olcak zaten kafan karisik, firca degilde cocuklari asla banyoda su doluyken yalniz birakma 4 yasinda olsada Allah korusun.. kardesiyle sakalasirken cocugu icine alip kötü seyler ola bilir.

tekrar diyorum korkma birsey olmaz. firca her zaman yukarda dursun

Bilmiyorum iste. Simdi yogurt yedirdim biraz. Sirkeli suyla agzini calkalattim. Ama ogluma yapamadim bir yasinda daha ne yaptirsam yapamaz. Esim gelcek birazdan. Tekrardan yikayacagim. Offf insallah birsey olmaz

özellikle ufak çocuklar agızlarına neler neler sokuyor da bişey olmuyor düşüncek olursak. içinizi ferah tutun.

belki yersiz olcak zaten kafan karisik, firca degilde cocuklari asla banyoda su doluyken yalniz birakma 4 yasinda olsada Allah korusun.. kardesiyle sakalasirken cocugu icine alip kötü seyler ola bilir.

tekrar diyorum korkma birsey olmaz. firca her zaman yukarda dursun

Su cok azdi. Ne olur ne olmaz diye . Kuveti yuksek oglum icine giremezdi kizim da onu cekemez. Zaten surekli kontrol halindeler. Kasla goz arasi fircaya dadanmis

Ha şu:KK53:

Bir şey olmaz. Sirke falan uğraşmayın çocuklarla. Neyse ki çamaşırsuyu yokmuş.
İkisini birlikte değil 4 yaşındakini bile yalnız bırakmayın. Ters bir hareketle küvetinden kafasının üstüne düşebilirdi.
Bırakın eviniz darmadağınık kalsın.

Tuvaleet fırçasından çok, sizin çocukları banyoda yalnız bırakmanız tehlikeli bence de. Çok küçükler, Allah korusun herşey olabilir, bir daha bırakmayın.

Su Azdi oglum kuvetin icine giremez boyu kadar . Dedigim gibi surekli bakiyordum. Yani uc iki dakika arayla en fazla oyle diyim kulagim onlarda. Eglence sesleri geliyordu suyla oynarken birbirlerini islatirlar seviniyorlardi. Bu sekilde tahmin edip birakmiyorum. Surekli sesleniyorum. Ses yoksa gidiyorum. Yani diken ustunde ist yapiyorum normal olarak. Boyleydi yani en kotusu Hala firca benim icin

Back
X