• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Masası hakkında fikirlere ihtiyacım var

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
beyaz bi tuvalet masası arıyorum istanbul anadolu yakasındayım. makyaj malzemelerim oldukça fazla şöyle şık aynalı yanlarda çekmeceleri olan altına sandalyesini gizleyebilceğim rahat bi masa arıyorum. ikeaya baktım ama ben bulamadım yardımcı olur musunuz:69:

Pukka'ya bak canım yani İstanbul'da değilim ama Pukka'da beyaz bir tuvalet masası gördüğümü hatırlıyorum. Dahası sen kendin tasarla mobilyacıya götür maliyet hemen hemen aynı olacaktır. Bir arkadaşım tuvalet masasını boy aynası da olacak şekilde tasarladı arka tarafta raylı bir sistem vardı çektiğinde boy aynası oluyordu. Yoksa diğer türlü istediğin tarzda bir şey bulman çok zor oluyor.

hayırr ama işte belki resimli yardım edebilcek birileri vardır umuduyla açtım aslında ikeaya baktım ordan çktığımda bi iki yere daha baktımda duyulmamış yerlerdi hatırlamıyorum bile isimlerini. bulamadım bana hitap eden bitanee. beyaz olmasını da geçtim bulim bi:9:

Konu içeriği nedeniyle "Evim güzel evim-soular,sorunlar,tavsiye ve öneriler" başlığına taşındı.

Back
X