- 25 Aralık 2015
- 110
- 194
- 103
Hepinize merhabalar dinleyerek konuma başlıyorum. Kizim bir ay sonra 3 yasina girecek. 2.5 yasinda sorunsuz sekilde tuvalet aliskanligi kazanmisti. Tuvaletini soyleyip yapiyordu. Ustelik bunu sadece 3 gunde halletmistik. Ohh şükür bezden kurtulduk derken 3 hafta once rota virüsü kapti. Ama ne kapmak. Aşılı oldugu halde hem de. Atipik rota dediler. Ates yok, keyif yerinde amaaa yer gok kusmuk, yer gök kaka. Aman allahim delirmek uzereydik ailecek. Kizlar bunun poposunu tutabilene aşk olsun. Yok yani pacalardan akıyo. Derken esimin israriyla külot bez giydirdik. Ah benim akilsiz kafam. Neyse 1 hafta kadar sonra hastalığı atlattik atlatmasina ama tuvalet aliskanligina reset atmis bizimki. Hic bir sekilde tuvaletini söylemiyor. Çiş hadi tamam. Ama buyuk tuvalet hepten beter. Attigim külotların haddi hesabi yok. Ic camasircilar bize calisiyo. Her gun defalarca popo yika. Mutlaka 1 kere banyo yaptir. Gunde 1 sepet camasir yika ser ölüyorum artik. Isten donerken acaba evde kac cisli don kac kakali kiyafet var diye düşünüyorum. Kizim söyle lutfen diye konuşuyorum. Tamam annecim soylicem diyo. Yok yok yok. Yine donlari doldurmus oluyo. Allahim aglayasim geliyo. Ne yapacagimi şaşırdım. Bir akil lütfen.