kızlar umarım anlatabilmişimdir klozetin içinde böyle pis pis lekeler olur hani o kadar çamaşırsuyu dökersin temizlenmez fırçalarsınız çıkmaz anladınız siz nasıl bi leke oldugunu ben nasıl çıkarmalıyım bu lekeyi nasıl çıkar ben ne yapayım yok mu bi bildiğiniz etkili yöntem
Klozetin en alt kısmında kireçlenmiş olan görüntüden bahsediyorsan eğer; bir sünger yardımıyla klozetin içindeki suyu al hiç su kalmasın daha sonra porçöz dök 10 dk kadar beklet tertemiz olduğunu göreceksin... Kolaylıklar...
cevaplar için çok teşkkür ederim kızlar leke kireçlenme gibi basit bi şey değil pis pis şeyler işte tuz ruhu aklıma yattı yalnız ben nasıl kullancam onu çok zararlı bi şey solunması falan durumunda kötü şeyler olmaz mı bir de size zahmet tuz ruhunu nasıl kullandığınızı açıklayabilir misiniz
canım tuvalete cok hızlı su dokuldugunde delıktekı su mıktarı azalıyor sende bakkaldan/marketten aldıgın ıkı kutu tuz ruhunu klozete bosalt ve tuvaleti terk et 15 -20 camı fln ac dokmeden ama sonrada sıfonu cek bıttı gıttıı :)
kızlar umarım anlatabilmişimdir klozetin içinde böyle pis pis lekeler olur hani o kadar çamaşırsuyu dökersin temizlenmez fırçalarsınız çıkmaz anladınız siz nasıl bi leke oldugunu ben nasıl çıkarmalıyım bu lekeyi nasıl çıkar ben ne yapayım yok mu bi bildiğiniz etkili yöntem