Tuvalete çıkma sıklığı

dilek38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
302
0
96
40
Kayseri
arkadaşlar 34. haftadayım tuvalete çok sık çıkıyorum ama çok az geliyo idrar. sanki üç dört saat idrarı tutmuş gibi sancı oluyo yaparken sizdede oluyor mu?
ayrıca alturka tuvalet, oturunca bebek sıkışıyo mudur acaba karnıma ağrı giriyor çünkü kalkerken... yorumlarınızı bekliyorum

bende 17. haftadayım çalıştığım yerde zorlanmaya başladım hem çok sık oluyo hemde klozet yok eğer sen evde isen ve klozat imkanın varsa hamileler için en uygunu o.ayrıca bende kontrollere kayseriye geliyorum sen hangisine gidiyosun doğumu nerde düşünüyosun?

bende de aynen canım.
azıcık gelse bile inanılmaz sancı yapıyo sanki saatklerdir tutuyomusum gibi.
alaturka beni de çok zorluyor iş yerimde girmemeye çalışyorum ama girmek zorunda kalınca da karnıma baskı oluyo gibi geliyo.. sancı filan olmuyo ama.

bende de aynı sorun var bazen 5 dk da bi giriyorum dersem inanırmısınız gercekten öyle cok bişey yok ama bende saatlerdir girmiyormusum gibi oluyo hamilelikte zaten oluyumus bu sorun ama benim birde bebegim ters makat gelişli böyle olunca mesaneye baskı yapıyormus bu yüzden dahada sık girdiğimi söyledi doktorum Allah yardımcımız olsun

ilk üç ay benim için çok zordu 24 saat içinde en az 24 kere tuvalete gittim !!!! neyseki 3 ayı doldurdum ve biraz rahatladım. bide yatmadan 2 saat önceden birşey içmemeye çok dikkat edin kızlar. gece rahat uyursunuz

Son ayımda ben de aynı şeyi yaşamıştım canım. Tuvalet alafranga da olsa aynı şey oluyor. Sanki çok sıkmışım da yapınca birden sancı giriyordu. Hatta acaba iye mi oldum diye korkmuştum ama ondan değilmiş.

Aynen canım aynılarını bir aydır yaşıyorum.... Az kaldı napalım hayırlısı...

sırf buyüzden kimse benle dışarı çıkmak istemezdi 5 dk da bir çişim geldi diyip karşıma çıkan ilk hastane pastane postane nebileyim ne varsa daldığım için.....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…