Banyo Dekorasyonu Tuvaletlerde güzeldir .. Buda Benim Tuvaletimmm :))

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
1ay once tasındık yenı evımıze , aslında burayı kıler yapmayı dusunduk tuvaletı banyoya tasımayı ama tesısat olarka mumkun degılmıs dıye boyle kaldı..

klozet takımlarım eskı evımın takımları kırmızı ıdı ama burayada yakısmıs gıbı gelıyor
tuvaletımızı begenıyoruzzz
tasınma esnasında tuvalet kagıtlıgı ve cesmeler cope gıttı tuvalet kagıtlıgını hala alamadık yoksa rulolar orada durmayacak :))
sagda gozuken renklı klozet kapagıda 3 yasındakı oglumun

tuvaletlerde güzel olmalı dimi ama soncuta en rahatlatıcı yerlerden biri

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede baya güzel yaniiii
kırmızıda çok hoş durmuş..buraya almış gibisin o takımları

puhahaha koptum EN RAHATLATICI YERMİ:)yorum cok spor ve rahatlatıcı

Çok alemsin ya, ama çok beğendim gayet şık, temiz duruyor.
Güle güle kullanın tuvaletinizi

çok guzel hemen fotoyu kopyaladım kopya çekicem

apartman bosluguna bakıyor gozukmemıs resımde ama menfez var buyuk oradan bazen toz gırıyor yerlerde beyaz olunca ıkı gunde bır tuvaletı yıkıyorum yerlerı sılıyorum

gecen gunku bı konuda okudum esım ve aılesı bolumunde hanı kanser oldum eltım yuzumden vs

valal bız buraya terlıksız gırıyoruz bılmem hatamı edıyoruz cozemedım :) orada terlıksız gırıyor dıye banyoyaya elesstırı vardı da

başlığına katılıyorum gayet de mantıklı ve cidden cok hos, cok begendim

özenlisin.

ben böyle WC de uyurum bile yavv.bazı hastalıklı kişilere ne takılıyorsun

Klozet değil, alaturka bir tuvalet olsaydı, o zaman evet, o bölüme ait bir terliğin olması gerekirdi.
Fakat benim gördüğüme göre gayet temiz ve hijyenik bir ortam var senin tuvaletinde.
Terliğe takılmanın pek manası yok bence.

Benim banyomda klozette var, normal gidip çıkıyoruz oraya, ev terliklerimizle.
Banyom için özel bir terliğim yok yani...

ben onu ıstanbul mahmutpasadan almıstım evlenırken canım

55 lıra fılanda 3 lu set ıdı ama dıger parcalarını attım :) kullancak yer olmadıgından bu evımde

buarada begenmenıze cok sevındımm :) tesekkur ederım bızde aynen burda pandoflarla gırıyoruz :)

cok güzel olmus gercekten iyi banada fikir oldu canım:)

çok güzel olmuş oldukça uyumlu güle güle kullanın

canım selam,
çok güzel çok beğendim ben..dar ama çok akıllıca seçilmiş lavabo falan..
lavabo altındaki dolabı çok sevdim, zira benim küçük banyoya böyle bir dolap ayarlayamadık bir türlü..
tuvalet kağıtlığı hala edinmediysen, IKEA'da tuvalet kağıdı geçirmeye yarayacak metal çubuklar var (kağıt ruloluk gibi) senin banyona çok yakışır o parça..
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…