tuvalette banyoda spermlerin dışarıya akması??

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
hanımlar..
çok afedersiniz ama ilişkiye girdikten sonra 15-20 dk uzanıyorum ama sonrasında banyoya gitmeden tuvalete gidiyorum(küçük tuvaletim geliyor) oranın su ile temizliğini yaparken baya baya sperm dökülüyor.

ya da banyoda gusül alırken de aynı şekilde..
(kısaca kendimden bahsedeyim 2.5. seeyi geçgindir evliyım eşim 3ay önce varikosel ameliyatı oldu yeni spermiyogram testi yaptırdık sonuçlar elhamdülillah güzel..ama hamilelik oluşmadı... acaba bu etken olabilir mi...????:KK23::KK23::KK23:

vakti zamanı vardır ama üzerimize düşeni yapmak istiyoruz...

hayır canım, o anda gitmesi gerekenler gidiyor zaten ama 1 saat falan yatmayı öneriyolar tabi bilimsel bişi değil için rahat etsin diye öyle yapabilirsin

teşekkür ederim canım
hani vajina temizliği sakıncalı deniyor ya. ben de tuvalette olsun banyoda olsun iyice yıkıyorum. acaba diyoru tüplere ulaşmadan ben mi geri çıkartıyorum...
yani spermler ne kadar sürede tüplere doğru geri dönülmez yola giriyor??:KK64::oops:

teşekkür ederim canım
hani vajina temizliği sakıncalı deniyor ya. ben de tuvalette olsun banyoda olsun iyice yıkıyorum. acaba diyoru tüplere ulaşmadan ben mi geri çıkartıyorum...
yani spermler ne kadar sürede tüplere doğru geri dönülmez yola giriyor??:KK64::oops:
en hızlısı gidiyor, hamilelik için 1 tane yeterli zaten. okadar planlı hakeret etmemek lazım kafanın rahat olması çok önemli

hanımlar..
çok afedersiniz ama ilişkiye girdikten sonra 15-20 dk uzanıyorum ama sonrasında banyoya gitmeden tuvalete gidiyorum(küçük tuvaletim geliyor) oranın su ile temizliğini yaparken baya baya sperm dökülüyor.

ya da banyoda gusül alırken de aynı şekilde..
(kısaca kendimden bahsedeyim 2.5. seeyi geçgindir evliyım eşim 3ay önce varikosel ameliyatı oldu yeni spermiyogram testi yaptırdık sonuçlar elhamdülillah güzel..ama hamilelik oluşmadı... acaba bu etken olabilir mi...????:KK23::KK23::KK23:

vakti zamanı vardır ama üzerimize düşeni yapmak istiyoruz...
siz kendiniz muayene olmuş muydunuz hormon testleri yumurtalıkların çalışması tüpler vs bi sıkıntınız yoksa rahat olmak stres yapmamak gerekiyor

teşekkür ederim canım
vajina içini yıkamayın.
vajinit ve mantar olursunuz sonra çok sakıncalı.
vajina zaten kendi kendini temizliyor.

ılişkiden spnra hemen tuvalete gıtme 1 saat yat bıraz yakar ama genelde tavsıye edılen bı yontemdır aslında 1 sperm yetıyor geneli atılıyor ıste boyle ertesı gun bıle gerı sperm aktıgı olabılıyor

hormon testleri yumurtalık oluşması falan olmuştu. rahim filmi çekilmedi ama
Bende hamile kalmaya çalışıyorum, doktora sordum bunu senin gibi düşünüyordum. Bilimsel değil ama en az 30dk uzan dedi. hoş olmayacaksa olmuyor 2 yıl oldu bizim sorun da yok. Pazartesi rahim filminide çektirereceğim bakalım. Yani vermeyince Mabud, neylesin sultan Mahmud:KK66:

Bende hamile kalmaya çalışıyorum, doktora sordum bunu senin gibi düşünüyordum. Bilimsel değil ama en az 30dk uzan dedi. hoş olmayacaksa olmuyor 2 yıl oldu bizim sorun da yok. Pazartesi rahim filminide çektirereceğim bakalım. Yani vermeyince Mabud, neylesin sultan Mahmud:KK66:
Canim çektirdin mi rahim filmini? Nasıl birşey benimde 3 yıldır olmuyor çocuğum eşimde sıkıntı yok fakat bende hormon bozukluğu çıktı prolaktin hormonum çok yüksek parlodel+klomen kullanıyorum ancak hala bi gelişme yok. Bende çektireym artk şu filmi diyorum . Sen yaptirdıysan nasıl oluyr söylermisin? Beni çok acıyr diye korkuttular da.

Canim çektirdin mi rahim filmini? Nasıl birşey benimde 3 yıldır olmuyor çocuğum eşimde sıkıntı yok fakat bende hormon bozukluğu çıktı prolaktin hormonum çok yüksek parlodel+klomen kullanıyorum ancak hala bi gelişme yok. Bende çektireym artk şu filmi diyorum . Sen yaptirdıysan nasıl oluyr söylermisin? Beni çok acıyr diye korkuttular da.
Benimde esimde suan bir sorun yok 2 yıl oldu bizimde. Hormondan kaynakli olabilir sizin ama yinede çektirin rahim filmini aklınızda kalmasın. Ben gećen pazartesi cektirdim. Öncesinde çokk korktum ve sonuc anestezi aldim. Ama bence anesteziden dolayı rahat olduğundan sonrasinda ne agrım ne kanamam olmadi benim. 100 lira fark odedim anestezi icin iyiki almisim cok cok rahatti uyumam uyanmam 20 dk sürdü. Sonrasında 1 saat dinlendim ve çıktım.

X