Tuvalette internet keyfi başka olacak?

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
131
688
63

320.jpg

Dünyanın en büyük yazılım şirketi Microsoft?un başkanı Bill Gates yıllardan beri internet hayatın tüm alanlarına uzanacak."İnternetsiz yaşam düşünülemez hale gelecek" diyerek teknoloji yatırımların ahız verilmesini isteyen açıklamalar yaptı.ancak bu kadarını kimse beklemiyordu?

Şirketin internet departmanı MSN tarafından yürütülen ?İLoo?adlı proje kapsamında ,üstün teknoloji ve yüksek hızda interneti bir araya getiren geleceğin tuvaletleri geliştirildi.İLoo,ingilterede bu yaz yapılacak müzik festivallerinde hizmete giriyor.MSN sözcüğü matthew whitingham, şirketinin yeni hamlesini şu sözlerle özetledi.?internet keyfini sınırsız yaşatacak tuvaletler,?w.c.?kavramını?w.w.w.c. olarak değiştirmek için attığımız önemli bir adımdır.bu,internetin her alanda yeri olduğunu gösteren bir örnektir.?whittingham, iloo?lara üzerinde internet adresleri yazan tuvalet kağıtları koymak için üreticilerle görüşüldüğünüde belirtti.

he he bu tam benlik bişey olmuş
ömrümün yarısını WC de geçiren biri olarak:))

yooo mikrofon da olmaz allah muhafaza yanlışlıkla ses mes leyin çıkarsa wc bu ne olacağı belli olmaz :roflol:

Aslında bu kadar da hayatımıza girmesi taraftarı değilim ben.İnsanlar biraz rahat nefes almalılar bence

Aslında bu kadar da hayatımıza girmesi taraftarı değilim ben.İnsanlar biraz rahat nefes almalılar bence

bencede, sana katiliyorum. zaten internet'in olmasi basli basina
insanlarin önünden kalkmasina engel oluyor. Insanlar artik
tuvalet'tende cikmak istemezler..:kahve:

Back
X