Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kere sana yalan söylemiş öyle çıkmaz o. Sana psikolojik baskı uygulamaya çalışmış. Muhtemelen görüstügü kisi sizi stalklıyor eski esinize söylüyor. Doğru yoldasiniz devam edinBoşanalı birkaç ay oluyor.Biriyle görüşmeye basladı,sevgili oldular boşanma aşamasında,benım bilmediğimi sanıyordu.Ben o görüştüğü kişiyi sosyal medya hesabımdan engelledim moralimi bozmamak ve ortak arkadaslarımızda görmemek için,mutlaka ileride görürüm diye,ara ara engeli açıp baktım yalan yok (bende ekli değil hesabı da gizli,benım de hesabım gizli) sonra yine engelledim.Hiçbirşey yazmadım,eklemedim rahatsızlık vermedim.
Dün eski kocam bana neden o kişinin(sevgilisi olarak söylemiyor) hesabını bi engelleyip bi engeli kaldırdıgımı sordu. Ben de nedenını acıkladım.Onun acıklamasına gelınce görüştüğü kişinin arama bölümünde benim adımın baş harfini yazdıgı anda benım adım cıkıyormus...Benım bunda kabahatım nedir??? Demek ki kendisi beni sureklı aratıyor sosyal medyada, adım cıkıyor.Yanlış mı dusunuyorum arkadaslar?? Umarım net anlatabilmişimdir.
Bana bunun hesabını sorunca hem cok rencide oldum hem utandım hem üzüldüm![]()
Bir kere sana yalan söylemiş öyle çıkmaz o. Sana psikolojik baskı uygulamaya çalışmış. Muhtemelen görüstügü kisi sizi stalklıyor eski esinize söylüyor. Doğru yoldasiniz devam edin
Merhaba. O programın adı ne öğrenebilir miyim ? Bende de var bir tane ama artık çalışmıyorBenim eski flörtümün yeni kız arkadası beni sürekli engelleyip kaldırıyor. Kaç aydır bu şekilde böyle şuna bağlıyorum bende; hesabım açık muntemelen kız hikayelerime bakıyor ve adım gözükmesin diye engelliyordur 24 saat dolunca açıyor.
Ayrıca kızı ben bilmiyorum bana bildirim geliyordu uygulamadan şu filanca kisi engelledi diye. Ertesi gün baktıgımda engel kalkıyor. Bu döngü böyle devam ediyor.
Benim eski flörtümün yeni kız arkadası beni sürekli engelleyip kaldırıyor. Kaç aydır bu şekilde böyle şuna bağlıyorum bende; hesabım açık muntemelen kız hikayelerime bakıyor ve adım gözükmesin diye engelliyordur 24 saat dolunca açıyor.
Ayrıca kızı ben bilmiyorum bana bildirim geliyordu uygulamadan şu filanca kisi engelledi diye. Ertesi gün baktıgımda engel kalkıyor. Bu döngü böyle devam ediyor.
Keşke ya pişman oldum sonra da açıklama yaptıgıma.Ben olsam yenı sevgılıme hesap sorarım,sen benden şüphe mi ediyorsun derim.Sorduğunda ne öyle birsey yok yada seni ilgilendiren bir durum mu var deseydin. Ona neymiş. Bi de hesap soruyor
Yalan söylüyorrr. Sizi rahatsiz etmeye,tedirgin etmeye çalışıyor çıkmaz ki o öyle hadi diyelim çıktı bir engelleyip bir kaldirdığınızı nereden bilecek. Boşanın işte zaten bu yola girmişsiniz. O kisi de sevgilisi bence. Konusmayın yazmayın boşanana kadar geldiyseniz bir sorun varmış demek kiBana sevgilim de demiyor ama öyle, gecen hafta kuzenını takıpten cıktım bır sey demedi diyemez de ama o kişinin arama sıralamasında bırıncı sıradaysan onun benı takıp edıyor anlamına gelmez mi bu??Terapisti oldugunu söylüyor, benım de var ama ben terapistimin telefonunu bile görmedim elinde ki arama bolumunu ınceleyeyım.Dogru yol derken nasıl tavır almalıyım ? Hiçbir şekilde kendısıne cocukları alacagı zaman dısında o yazmadan yazmıyorum.
Merhabalar, tabiki de uygulamanın ismi “Reports+” bu şekilde fakat belirtmek isterim ki ücretli. Senelerdir kullanıyorum kullanışlı.Merhaba. O programın adı ne öğrenebilir miyim ? Bende de var bir tane ama artık çalışmıyor.
KeşkeKeşke direk inkar etseydiniz, daha iyi olurdu sanki. Böyle onları takip ettiğinizi düşünüp egosu tavan yapmıştır![]()
Kimin stalkladığınıda görebiliyor muyuzMerhabalar, tabiki de uygulamanın ismi “Reports+” bu şekilde fakat belirtmek isterim ki ücretli. Senelerdir kullanıyorum kullanışlı.
Aman bi de onun için fake hesap mı accam : ))O yüzden bu tür şeyleri fake hesaptan yapmakta fayda var.
Evet ondan bahsedıyorum. O zaman o da bana bakarken bazen kullanıcı bulunamadı (engellediysem) görünüyordu, bazen de adım cıkıyordu demekki öyle anladı.instagramdan bahsediyorsaniz ilk aratmada en cok ortak takipciniz olan cikar daha sonra sik sik arattiklariniz. siz onu arattiniz diye onun aramalarinda cikmazsiniz.