Tüy dikti...

Ne garezleri var anlamadım bitmiş gitmiş
Ne mi garezi varmış? Ortak arkadaslarımız varmıs kızla. Bir gün ortak arkadaslarımdan biriyle yan yana geldim ve baktım ona kıza. Bir de ne göreyim baştan aşağı kız ben olmuş.
Mesleği farklı ama benim mesleğimi yapıyormuş gibi ona yönelmiş fotoğraflar koymuş.
Üstüne yetmemiş eski pozlarıyla şimdiki pozları değişmiş hep beni taklit etmiş. Durus, paylasımlar, kombin vs...

Sonra ne oldu biliyor musun flört bozuntusu bana yazdı adam bile farketmiş yani bunu.

Kimin stalkladığınıda görebiliyor muyuz 😂 öteki türlü ne anlamı kaldı kim engellerse engellesin
O daha yeni gelmiş geçen güncelledim de böyle liste falan çıkmış. Stalklayanlar, sürekli hikayeni tekrar tekrar izleyenler vs... bana o taraflar pek inandırıcı gelmiyor sürekli kim engellese bildirim pat düşüyor.

Neden hemen ele verdiniz kendinizi.
Ne munasebet siz kim köpeksiniz ki bununla ugrasacagım.

Bana yazmak ıcın sacma sapan bahaneler bulma, otur acını cek.. bedbaht durumdasın böyle vasat bir yalanla geldıgıne göre bana dıyıp direkt okları ona cevırırdım.

Sonra otursun kafasını vursun duvara sidikli.
Ortak bır arkadasımızın bana haber kaynaklıgı yaptıgını ıddıa edıyor, onu da sılmıs her yerden artık takıp edemezmısım onu,ıkı haftada bır benı gerıyır bunlarla. Ben de ıstedıgımı engellerım ıstedıgımı takıp ederım ıstedıgımı takıpten cıkarırım,kımsenın hayatına burnumu sokmuyorum kımse de benım hayatıma burnumu sokmasın dedım bır daha da yazmadı.

Yalan söylüyorrr. Sizi rahatsiz etmeye,tedirgin etmeye çalışıyor çıkmaz ki o öyle hadi diyelim çıktı bir engelleyip bir kaldirdığınızı nereden bilecek. Boşanın işte zaten bu yola girmişsiniz. O kisi de sevgilisi bence. Konusmayın yazmayın boşanana kadar geldiyseniz bir sorun varmış demek ki
Boşandık zaten boşandıgımız halde bunu bana soruyor.

Ne mi garezi varmış? Ortak arkadaslarımız varmıs kızla. Bir gün ortak arkadaslarımdan biriyle yan yana geldim ve baktım ona kıza. Bir de ne göreyim baştan aşağı kız ben olmuş.
Mesleği farklı ama benim mesleğimi yapıyormuş gibi ona yönelmiş fotoğraflar koymuş.
Üstüne yetmemiş eski pozlarıyla şimdiki pozları değişmiş hep beni taklit etmiş. Durus, paylasımlar, kombin vs...

Sonra ne oldu biliyor musun flört bozuntusu bana yazdı adam bile farketmiş yani bunu.
Ne dıye yazdı

Şöyle bir duygusal giriş yaptı özledim gibisinden. Ben yemedim coolluğum tuttu, “sevgiline söyle bildirim almaktan bıktım engelleyip durmasın. Tamam baksın ben yine görmemezlikten gelirim ama bildirimlerimi rahatsız etmesin” diyip noktayı koydum derken gelen mesaj “seni görmeye basladım onda degisimi sen olması..” bir seyler zırvaladı.
Kız birde bana sağlam takık. Benim bu exlerin yenileri çok takık oluyor sonumuz hayr olsun.

Ortak bır arkadasımızın bana haber kaynaklıgı yaptıgını ıddıa edıyor, onu da sılmıs her yerden artık takıp edemezmısım onu,ıkı haftada bır benı gerıyır bunlarla. Ben de ıstedıgımı engellerım ıstedıgımı takıp ederım ıstedıgımı takıpten cıkarırım,kımsenın hayatına burnumu sokmuyorum kımse de benım hayatıma burnumu sokmasın dedım bır daha da yazmadı.
Telefonundan aramadan engellesene WhatsApptan falan dumur olsun aradığında yazdıgında sidikli. Oha desın, engellemıs benı.
Egosu zedelensin.

Arama bolumundr ilk siz cikiyorsaniz demek ki o surekli size bakiyor. Ayrica ister engellersiniz ister kaldirirsiniz engeli dakikada bir onlara ne?? Farketttigine gore surekli size bakiyor bu kadin esin bunu anlamiyor mu

Arama bolumundr ilk siz cikiyorsaniz demek ki o surekli size bakiyor. Ayrica ister engellersiniz ister kaldirirsiniz engeli dakikada bir onlara ne?? Farketttigine gore surekli size bakiyor bu kadin esin bunu anlamiyor mu
Anlamıştır heralde ama ona bunu sormak yerine bana neden engelleyip durdugumu soruyor, kız bak benı en cok kım stalklarsa orda adı cıkar mı dıuor nedır.bir de bana dıyorki bu kısının hesabı gızlı fotograflarını nerden goruyorsun🤔 görmüyorumki

e
Telefonundan aramadan engellesene WhatsApptan falan dumur olsun aradığında yazdıgında sidikli. Oha desın, engellemıs benı.
Egosu zedelensin.
her defasında cocukları alacagın zaman bana yazma artık ara dıyorum inatla yazıyor.Engelleyim mi diyorsun? Aman bu sefer o durumun tatavasınımı cekeyım.

e

her defasında cocukları alacagın zaman bana yazma artık ara dıyorum inatla yazıyor.Engelleyim mi diyorsun? Aman bu sefer o durumun tatavasınımı cekeyım.
Cocukta var demek. Kurtuluş yok bu kımıl zararlısından desene.
Ortada cocuk varsa bılemedım.

Ha sunu yapabilirsin, yazma ara diyorsun takmıyor senı yazıyor ya hani, okuma. Bakma.
Ta ki arayana kadar
Arayınca ac.

Cocukta var demek. Kurtuluş yok bu kımıl zararlısından desene.
Ortada cocuk varsa bılemedım.

Ha sunu yapabilirsin, yazma ara diyorsun takmıyor senı yazıyor ya hani, okuma. Bakma.
Ta ki arayana kadar
Arayınca ac.
Ikı tane evladımız var, 11 sene sonra ben kendı kararımla dava actım.Aslında şey yapasım var.Profil fotomu sileyım engelledim sansın bu sefer desın benı neden engelledin :)))))) ne engellemesi :))

Ikı tane evladımız var, 11 sene sonra ben kendı kararımla dava actım.Aslında şey yapasım var.Profil fotomu sileyım engelledim sansın bu sefer desın benı neden engelledin :)))))) ne engellemesi :))
Valla ugrasmaya degmez.
Cunku kocan cıdden cok itici.
Sen dedıgım gıbı, sana saygı duyup arayana kadar yazdıklarını okuma. Yazarak cevap verme.
Adam olsun, ara diyeni arasın.

yanı sıze eskı kocanız gelıp sevgılım senın ısmını arattıgında ılk senın ısmın cıkıyor nıye dıye sıze hesap mı soruyor

ne muhattap oluyorsunuz kı kendısıyle
ben olsam benı bırdaha rahatsız etme sevgılın sureklı benı aradıgını ogrenırse tatsızlık olur bende rahatsız oluyorum derdım
Neden engel koyup sonra tekrar acıyorsun diye hesap sormuş

Neden engel koyup sonra tekrar acıyorsun diye hesap sormuş
onu bıle soramaz pasa gonlum bılır yanı kendısıne oyle demem tabı de onu sormaya hakkı bıle yok keyfım oyle ıster hesap benım engel benım parmak benım telefon benım :D
sevgılısı neden arastırıp duruyor ona gıtsın sorsun :)

yanı ıcımden bunlar gecer ama adama benı bır daha rahatsız etme derım

onu bıle soramaz pasa gonlum bılır yanı kendısıne oyle demem tabı de onu sormaya hakkı bıle yok keyfım oyle ıster hesap benım engel benım parmak benım telefon benım :KK70:

Bazen içimizdekileri söylemek lazım pat diye 🤣🤣

onu bıle soramaz pasa gonlum bılır yanı kendısıne oyle demem tabı de onu sormaya hakkı bıle yok keyfım oyle ıster hesap benım engel benım parmak benım telefon benım :KK70:

:))))))))) dimi ama.ters gitmek istemiyorum iki çocuğun hatrına ama delleniyorum.

Back
X