Tüy Sarartıcı Krem

Cigilipaf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
1
0
30
merhaba öncelikle yaşım 20. Ensemden sırtıma inen kıllardan çok şikayetçiyim çünkü tenim beyaz ve saçımı toplasım dahi gelmiyo o görüntüyü gördükten sonra ben tüy sarartıcı kremle ilgili başlıkları da okudum ama aklımda hala acaba oraya uygulasam mı diye soru işareti var çünkü kimileri gürleştirmiyo demiş kimileri gürleştiriyo yazmış hiç ağda vurulmamış bi yere daha farklı mı yapar diye düşünüyorum ucunun siyah çıkması konusunda sıkıntı yok ama oramın daha fazla gürleşmesini tabi ben de hiç istemem:KK43: epilasyon için durumumuzun olduğunu sanmıyorum en azından öğrenci masraflarımdır onlar olduğu sürece

canım deneme. ben göbeğimdeki ağdayla aldığım tüylerime sürdüm.uzatmadı ama üstteki alınmamış tüylere denedim sertleştirdi ve şimdi bariz belli oluyorlar :KK43:

Bölge bölge değişiyor sanırım ben kollarım da denemiştim tüyler uzamıştı alttan siyahi çıkmıştı ve çoğaldı almak zorunda kaldım ama göbekte ense de falan öyle olmuyormuş ama denemedim iyice araştırmadan yapma da sonra çok uğrasırsın

X