- 21 Nisan 2007
- 703
- 4
- 643
- Konu Sahibi ekrkebkafk
tüy sorunundan kurtulan var mı? söyleyün allah aşkınıza. hangi yöntemi kullanacağımızı şaşırdık. etkili bir yöntem deneyip de kullanan varsa lütfen bizleride bilgilendirsintatlicadiarzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüy sorunundan kurtulan var mı? söyleyün allah aşkınıza. hangi yöntemi kullanacağımızı şaşırdık. etkili bir yöntem deneyip de kullanan varsa lütfen bizleride bilgilendirsintatlicadiarzu
bioder kullanan yok mu
bioder hakkındabilgi verirseniz memnun olurum
denemeyi düşünüyorum ancak pahalı
ok almadan denemek istemiyorum
Arkadaşlar bendede var o sorun,hormonlarımdan kasynaklı.Yapmadığım şey kalmadı.Şimdi 'capilex' isimli tüy azaltıcıyı kullanıyorum.Çokkkkkkk memnunum,gözlerime inanamıyorum.Tüylerin rengi açıldı ve zayıfladı.Ayrıca kokusu çok güzellllllll.Aromatik,masaj sütü olarak bile kullanılabiliyor.Bilgilerinize...
tüylerden tamamen kurtulmak mı?
imkansız, rüya gibi geliyo..
bu forum, capilex mi bioder mi karınca yumurtası yağı mı olayına dönecek ki zaten çok var hangisine bakacağını şaşırıyor insan, umarım dönmez...
3 aydır capilex kullanıyorum ben. inanılmaz azaldı. üstelik tüyler çok ince ve kısa. ama sabah akşam sürmeniz gerekiyor. ben devam ediyorum halen. hiç kalmıcak insallah. kesinlikle tavsiye ederim.
yok valla bende hormon bozukluğu var..yüzümdede çıkıyor beşinci kes lazer epilasyon gittim ama hala bitmedi(güya üç seans daha varmış pehh...denizde kum bende tüy bitmicek
((
arkadaslar kimse bilmiyomu bunu, doktora gidip gitmeme konusunda kararsızdım sizlere sormak istedim ama digerlerinde oldugu gibi bundada cvp veren olmadı ,anlamıyorum fikirlerinizi kişilere göremi paylaşıyosunuz neyse kalın sağlıcakla.....
arkadaslar bişey merak ettim bu hormon bozuklugunun ne gibi belirtileri vardır yani şöyle diyim bende şikayetciyim kıldan tüyden falan ama bunun horman bozuklugundanmı yoksa baska sebeplerdenmi oldugunu bilmiyorum eger hormon bozuklugu varsa bunu doktora gitmeden önce kendimiz hissedebiliyomuyuz:uhm:
3 aydır capilex kullanıyorum ben. inanılmaz azaldı. üstelik tüyler çok ince ve kısa. ama sabah akşam sürmeniz gerekiyor. ben devam ediyorum halen. hiç kalmıcak insallah. kesinlikle tavsiye ederim.