Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yayınevlerine bağlı canım bazıları indirim yaparken bazıları yapmıyor. yine aynı şekilde etiket fiyatına satan da var 3-5 tl indirim yapanda. katılacağın imza günleri vs varsa karlı oluyor.Merhaba
Fuarda kitaplar gitmeye değecek kadar uygun mu? Mesela 20 tl olan bir kitap fuarda kaça alınır?
fuardan kazançlı çıkmak için illaki 5 10 gibi fazlaca kitap almak mı gerekir?
Kitaplar ile çok haşır neşir olan bir arkadaş (yazarhanim35 ) var kk'da ona sorsanız yardımcı olabilir sanırım.
Kitaplar ile çok haşır neşir olan bir arkadaş (yazarhanim35 ) var kk'da ona sorsanız yardımcı olabilir sanırım.
yayınevlerine bağlı canım bazıları indirim yaparken bazıları yapmıyor. yine aynı şekilde etiket fiyatına satan da var 3-5 tl indirim yapanda. katılacağın imza günleri vs varsa karlı oluyor.
en fazla yapacakları indirim 18-17 tl :) ee zaten onu netten de alabilirsin o fiyata hatta 4-5 lira eksiğine ve kitapyurdu.com dan alışveriş yaptğında 30 tl üzerinde kargo bedava :)Ben de hayaller kurıyordum koskoca fuarda tabiki 20 tllik bir kitaba iyi bir indirim yaparlar diye
Açıklayıcı bilgilerin iz için çok teşekkür ederim.
Sevgiler.
dex genelde baya indirim yapıyor 20 tl lik kitaplar 5 10 15 oluyor ben bu akşam gideceğim bir aksilik olmazsa indirim oranlarını yazarımBen de hayaller kurıyordum koskoca fuarda tabiki 20 tllik bir kitaba iyi bir indirim yaparlar diye
Açıklayıcı bilgilerin iz için çok teşekkür ederim.
Sevgiler.
dex genelde baya indirim yapıyor 20 tl lik kitaplar 5 10 15 oluyor ben bu akşam gideceğim bir aksilik olmazsa indirim oranlarını yazarım
en fazla yapacakları indirim 18-17 tl :) ee zaten onu netten de alabilirsin o fiyata hatta 4-5 lira eksiğine ve kitapyurdu.com dan alışveriş yaptğında 30 tl üzerinde kargo bedava :)
en fazla yapacakları indirim 18-17 tl :) ee zaten onu netten de alabilirsin o fiyata hatta 4-5 lira eksiğine ve kitapyurdu.com dan alışveriş yaptğında 30 tl üzerinde kargo bedava :)
dex genelde baya indirim yapıyor 20 tl lik kitaplar 5 10 15 oluyor ben bu akşam gideceğim bir aksilik olmazsa indirim oranlarını yazarım
Ben de seviyorum kitap fuarlarını. Belki çok karlı olmuyor ama gezmesi dolaşması güzel
Selam fuar bence iyiydi can, sel, kırmızı kedi %30 april %35 okyanus % 40 indirimliydi yky iş kültür %25 ayrıca bir çok Yayınevi nde 5 10 tl te kitaplar var