Tüyap kitap fuarı

daisysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
485
170
53
Merhaba
Fuarda kitaplar gitmeye değecek kadar uygun mu? Mesela 20 tl olan bir kitap fuarda kaça alınır?
fuardan kazançlı çıkmak için illaki 5 10 gibi fazlaca kitap almak mı gerekir?

Merhaba
Fuarda kitaplar gitmeye değecek kadar uygun mu? Mesela 20 tl olan bir kitap fuarda kaça alınır?
fuardan kazançlı çıkmak için illaki 5 10 gibi fazlaca kitap almak mı gerekir?
yayınevlerine bağlı canım bazıları indirim yaparken bazıları yapmıyor. yine aynı şekilde etiket fiyatına satan da var 3-5 tl indirim yapanda. katılacağın imza günleri vs varsa karlı oluyor.

yayınevlerine bağlı canım bazıları indirim yaparken bazıları yapmıyor. yine aynı şekilde etiket fiyatına satan da var 3-5 tl indirim yapanda. katılacağın imza günleri vs varsa karlı oluyor.

Ben de hayaller kurıyordum koskoca fuarda tabiki 20 tllik bir kitaba iyi bir indirim yaparlar diye ;)
Açıklayıcı bilgilerin iz için çok teşekkür ederim.
Sevgiler.

Ben de hayaller kurıyordum koskoca fuarda tabiki 20 tllik bir kitaba iyi bir indirim yaparlar diye :KK66:
Sevgiler.
en fazla yapacakları indirim 18-17 tl :) ee zaten onu netten de alabilirsin o fiyata hatta 4-5 lira eksiğine ve kitapyurdu.com dan alışveriş yaptğında 30 tl üzerinde kargo bedava :)

Ben de hayaller kurıyordum koskoca fuarda tabiki 20 tllik bir kitaba iyi bir indirim yaparlar diye :KK66:
Sevgiler.
dex genelde baya indirim yapıyor 20 tl lik kitaplar 5 10 15 oluyor ben bu akşam gideceğim bir aksilik olmazsa indirim oranlarını yazarım

Geçen sene Sarah jio fuara gelmesi şerefine, iki günlüğüne bir damping yapmışlardı: onun kitapları 5 liraydı.
Ama onun dışında hicbişey yoktu.

Cnr kitap fuarı daha güzel oluyor, ben ordan daha çok kitap alıyorum indirimli olarak. Ama o ilkbahara doğru sanırım.

Ben de seviyorum kitap fuarlarını. Belki çok karlı olmuyor ama gezmesi dolaşması güzel

Selam fuar bence iyiydi can, sel, kırmızı kedi %30 april %35 okyanus % 40 indirimliydi yky iş kültür %25 ayrıca bir çok Yayınevi nde 5 10 tl te kitaplar var

dex genelde baya indirim yapıyor 20 tl lik kitaplar 5 10 15 oluyor ben bu akşam gideceğim bir aksilik olmazsa indirim oranlarını yazarım
en fazla yapacakları indirim 18-17 tl :) ee zaten onu netten de alabilirsin o fiyata hatta 4-5 lira eksiğine ve kitapyurdu.com dan alışveriş yaptğında 30 tl üzerinde kargo bedava :)

Dex dediğiniz yayınevi sanırım duymadım daha önce.
indirimli haberlerinizi bekliyorum :)

Ben de seviyorum kitap fuarlarını. Belki çok karlı olmuyor ama gezmesi dolaşması güzel

Ben de çok seviyorum kitaplar arasında dolaşmayı. Ve dolaşırken tüm kitaplar benim olsun istiyorum hepsini okusam diyorum. Biri bana büyük bir kitap dükkanı hediye etse.
hayaller büyük :)

Back
X