Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

gözüm korktu iyice ama deneyecem artık şans.

Korkma canım!!! Şİmdi kremin bi tüpünü kullan. Yapacağın bölgeye sürüyosun ama yedirmiyossun,tabaka halinde sürüyosun. Sonra bildiğin şeffaf streç folyoyla kapa sürdüğün yeri.Kaşıntı ve hafif yanma olabilir. Yarım saat en fazzzzla 40 dk bekle.. Sonra folyolu çıkar.Peçeteyle kremi sil ve ağda yapacağın bölgeyi iyice kurut.. Kolay olması için talk pudra dökebilirsin.. Ve ağdaya hazırsın.. Ufaktan başla ağdaya.Önce küçük bi bölgeye sür,çek.. Duruma göre devam edersin...Kolay gelsin canım..

carmin çok teşekkür ederim canım ya.valla cesaretim arttı.
artık deneyecem.sağolasın.

canım lal ancak gördüm mesajını. ben kremi sürdüm ama yedirdim tabaka halinde sürüleceğinin bilmiyordum.45 dk beklettim.sir ağdayı yapıştırdım veeeeeeeeeeeeeeee aman tanrım o da ne uyşmamış :) kafayı yiyecektim acıdan.hehehehe
bir beş dk falan sonra uyuştu ağdayı eskiden beri beceremem,bende makinayla aldım.uyuşmamasıda sanırım kremi yedirdiğim için oldu,ama herkese tavsiye ederim.artık çok rahatım...yanlız benimkiler biraz erken çıkıyor işte,o nedenlede bu capilexi kullanmayı düşünüyom bakalım.....

canım capilaxi nedir

tüyleri azaltıcı bir kremmiş bunula ilgili topic açıldı canım istersen bak.

sağolasın bende yedirerek sürdüm ilkinde sanırım pek faydası olmamıştı.dediğin gibi yapıcam artık.tekrar teşekkürler.

canım şu tabale bandını iyice açsana ya nerde buluruz tşk

Merhaba,forumu uzun zamandır takip ediyorum.Anladığım kadarıyla karınaca yağı tüylerde bi azalma yapıo veya geç çıkarıo. Benim tüylerimin kökleri kurudu dien birine raslamadım.Caddebostan'da pelinherbal diye bi yer kıl bitkisi adında bi bitkiyle kılları yok etiklerini sölüolar ama bunu deneyen birine de raslamadım.Arkadaşlar deneyen var mı?Bir de bu karınca yağını önceden 6-8 ay kullandım şu an kılım yok dien biri var mı?

arkadaslar herkes sadece tahmınlerını ve duyumlarını yazmıs
sonuç alan arkadas yokmu aramızda. ??? sonuc alanlar foruma katılmıyormu artık ?
bılgısı tecrubesı deneyımı olan arkadaslarda lutfen paylassın bızımle ???
şu karınca yağı nedir nekadar etkılıdır kesin çözümmüdür ? kaç aydan berı kullanıyorsunuz ??
bioderi ben 5 aydır kullanıyorum çok belirgin bir sonuç aldığımı soyleyemem. kremi kullanıyorum sımdılık sadece. serumu pahalı geldıgı ıcın denemedım ama onuda denemeyı dusunuyorum. kesın şukadar zamanda sonuc aldım dıyen yokmudur ????

benneyaptımki :bbo: :bbo: :bbo:

bu ürünleri kullananlar öldümü yoksam :1no2::uhm::uhm::uhm:

şu emla kremi başka alan varmı acaba?

ben lazer epilasyon işlemleri sırasında kullandım emlayı.hiçbir yan etkisi yok.kısa sürei uyuşturuyo o kadar.sooradan da geçiyo zaten uyuşukluk.böölelikle acı da hissetmiyosun..

millet ben Episivanın setini satıl aldım. Bioderi 6 aya yakın bı zamandır kullandım fayda goremedım bunuda deneyecegım. etkılerını sızınle zaman zaman paylasacagım . ınsallah bu etkılı olur. satan bayanın dediğine göre cok kısı kullanıyormus memnunlarmıs.
hep bu soylentılerı duyuyoruz. nedense kullanıpta gercekten sonucu almıs ınsanlar bısıler soyleyıp bızı yonlendırmıyorlar. yada acaba bos hayalleremı kapılıyoruz bız ????:uhm::uhm::uhm:cozumu yokmu
con taktım bende kafaya bu tuy sorununu yaa
kurtulmamız lazım arkadaslar el bırlıgıyle :) sırnaşık şeysırnaşık şey
paylasıma devam edelım dıger urunlerı kullanan arkadaslarım bızlerıde unutmayın olurmu

Bütün sayfaları okudum.
İlgili ve doğru bilgiyi verenlere çok teşekkür ederim.
Emlayı kesinlikle alacağım ve karınca yağınıda deneyeceğim bu konuda ben de bilgilerimi paylaşırım.

sea_girl´isimli üyeden Alıntı
merhaba arkadaslar..bende sarisin olmama ragmen tüy sorunum var özellikle son bir kac yildir yüzümde tüylenme oldu rengi acik oldugu icin fazla belli olmuyor ama rahatsiz ediyorlar beni..ve tabi ki paket bölge türkiyedeyken ayda bir güzellik salonuna gidip hallediyordum hem cok rahat oluyordu hemde azalma olmustu..ama simdi yabanci memleketteyim 6 aydir buranin dilini de daha ögrenmedim..
bir gün derye baykalin programinda bir kadin konuktu..adini hatirlamiyorum ama bu kadinin istanbulda bagdat caddesinde güzellik merkezi varmis ve tamamen bitkisel yöntemler kullaniyormus adini bulamadim kadinin ama bitkici teyze derseniz herkez bilir beni dedi..yüzdeki tüyleri tamamen yok ediyormus..yüzünüz öyle pürüzsüz oluyorki müsterilerim burnunun üstünü beyenmiyorlar dedi( burnun üzerinde de kücük tüyler olurya onu kastetti herhalde)..ve kadin seyrek saclari gürlestiriyormus yaninda fotograflar vardi..saci 2 kat gürlestiriyormus..süperdi fotolar..bende gidip bu kadini bulmayi düsünüyordum ama türkiyeye gittigimizde cok kötü grip olmustum ve istanbulda sadece 2 gün kalabildik ordan memlekete gitmemiz gerekiyordu..ben ilk önce sac icin istiyordum..faydali olursa da yüzümde ki tüyler icin..kadin cok iddiali konusuyordu ..yalniz suna dumankaya degil bu kisi..onu tanimayan yok zaten..bu konuda bilgisi olan varmi kizlar...

BU KADININ ADI HERBALİST LEYLA ÇABUK.DERYA HANIMIN PROGRAMINDA ÇIKMIŞTI HATTA KIL SORUNUNA KESİN BİR REÇETE VERMİŞTİ MALESEF BEN ALAMADIM.YAKINDA WEB SİTESİ OLACAKMIŞ VEDE SUNA DUMANKAYA GİBİ SİTE ÜZERİNDEN ÜRÜNLERİNİ SATACAKMIŞ DİYE DUYDUM TELEFON NUMARASI:0216 369 55 85
DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİRSEM YAZARIM

valla biri bana aynı nu dediğin tarzda bi bitkici teyzeden bahsetti ve gittiğini ama hiç bi işe yaramadığını söyledi aynı yer mi bilemiyorum ama herkes reklamını yapar sonuçta uyanık olmak lazım.birde istanbul üniversitesinden sertifika almış3 ayda %20 azalma yapıo diodu nette yani dediği gibi bitirmio.bence palavra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…