gözüm korktu iyice ama deneyecem artık şans.
canım lal ancak gördüm mesajını. ben kremi sürdüm ama yedirdim tabaka halinde sürüleceğinin bilmiyordum.45 dk beklettim.sir ağdayı yapıştırdım veeeeeeeeeeeeeeee aman tanrım o da ne uyşmamış :) kafayı yiyecektim acıdan.hehehehe
bir beş dk falan sonra uyuştu ağdayı eskiden beri beceremem,bende makinayla aldım.uyuşmamasıda sanırım kremi yedirdiğim için oldu,ama herkese tavsiye ederim.artık çok rahatım...yanlız benimkiler biraz erken çıkıyor işte,o nedenlede bu capilexi kullanmayı düşünüyom bakalım.....
canım lal ancak gördüm mesajını. ben kremi sürdüm ama yedirdim tabaka halinde sürüleceğinin bilmiyordum.45 dk beklettim.sir ağdayı yapıştırdım veeeeeeeeeeeeeeee aman tanrım o da ne uyşmamış :) kafayı yiyecektim acıdan.hehehehe
bir beş dk falan sonra uyuştu ağdayı eskiden beri beceremem,bende makinayla aldım.uyuşmamasıda sanırım kremi yedirdiğim için oldu,ama herkese tavsiye ederim.artık çok rahatım...yanlız benimkiler biraz erken çıkıyor işte,o nedenlede bu capilexi kullanmayı düşünüyom bakalım.....
ya bu tabelacıların kullanıdğı renkli bantlar varya onnardan bikere yaptınmı bi daha çıkmıo...babam anneme dalga geçmek için ayağına yapıştırmıştı sorra bi baktık o bölge de olmuo tüylenme
şu emla kremi başka alan varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?