tüylenme tedavisi olan

Niabelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
58
2
96
Çanakkale
Merhaba arkadaşlar. Benim bel, göbek, göğüs arası, popo, bağrım, sırtım, yüzüm, kollarım her yerimde tüylenme var. Normal vücut tüylerim de koyulaşıp kalınlaşmaya başladı. :((( Belim erkek beli gibi. Göbeğimdekiler tüy değil resmen kıl. Daha önce Pko tedavisi olmuştum. Şuan adetlerim de düzenli bir sorun yok.

Cidden çok psikolojim bozuk. Aynaya bile bakmak istemiyorum. Normal vücut tüylerim bile kıl gibi olmaya başladı :((( Soracağım soru şu..
Doktora aşırı tüylenme sebebiyle gidip tedaviden sonuç alan, kurtuldum diyen var mı??

İğneliye gideyim desem bulunduğum yerde düzgün bi uzman yok. Ayrıyetten tüm vücut iğneliyi nasıl yaptıracağım buna maddiyat dayanmaz...

İğneliye gideyim desem bulunduğum yerde düzgün bi uzman yok. Ayrıyetten tüm vücut iğneliyi nasıl yaptıracağım buna maddiyat dayanmaz...
Bende ayni senin gibiyim belimde falan yok ama yüzüm ve bacaklarım berbat durumda. Pco olduğumu öğrendim. Önce yüzüm için İğneliye başladım ben orası her yerimden daha önemli çünkü. Daha 4 seansta azalmaya başladı. Hatta çok az kaldi diyebilirim. Benim yüzüm sakal gibiydi düşün. Ki tedavi olmadan başladım ben iğneliye.bide bana indirim yaptılar sagolsunlar. Simdi hem ilac tedavisi hem epilasyon yapcam. Yüzüm biter bitmez bacaklara lazere başlayacam. Uzun sürecek biliyorum ama mecbur sabredecegiz :)

Bende ayni senin gibiyim belimde falan yok ama yüzüm ve bacaklarım berbat durumda. Pco olduğumu öğrendim. Önce yüzüm için İğneliye başladım ben orası her yerimden daha önemli çünkü. Daha 4 seansta azalmaya başladı. Hatta çok az kaldi diyebilirim. Benim yüzüm sakal gibiydi düşün. Ki tedavi olmadan başladım ben iğneliye.bide bana indirim yaptılar sagolsunlar. Simdi hem ilac tedavisi hem epilasyon yapcam. Yüzüm biter bitmez bacaklara lazere başlayacam. Uzun sürecek biliyorum ama mecbur sabredecegiz :)
Merhaba yüz bölgesi iğneli de bitti mi ben de başlamak istiyorum ama..

Back
X