Tüyler Ve Polikistik Over

Swett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
9
0
36
Merhaba ablalarım ben 16 yaşındayım , yediğimiz yemeklerden mi genetikten mi bilmem ama 12 yaşında adet görmeye başladım çok erken yaşta . 13 yaşında pcos teşhisi konuldu ben troid için gitmiştim pcos çıktı 3 yıldır uğraşıyoruz işte yasmin kullanıyodum fakat damarlarımda şişmeler meydana geldi varis gibi bişeyler çıktı bende bıraktım doktora gittiğimde bırakmamamı söylüyo bende gitmiyorum artık doğal şeylerle baş etmeye çalışıyorum . Her neyse sizlere şunu sormak istiyorum iğneli ve lazer epilasyonlar kalıcı olarak tüylerin yok olmasını sağlıyo fakat pcoslular da da böyle bi şey mümkün mü ilaç kullanmadan ? adet olduktan 4 sene sonra yaptırılıyormuş diye biliyorum yaştan da sıkıntı olur mu ? Biraz uzattım ama kusura bakmayın :)

hastalığınla ilgili bişey diyemiceğim geçmiş olsun. 12 yaşında adet görmen gayet normal erken değil yani bende o yaşta ilk adetimi olmuştum asıl iler ki yaşlara kalırsa sorun olur ve kızlarda adet olma yaşı 9-14 tür. bu yaş aralıkları içerisinde görülmeyen adetlerde mutlaka doktora gidilmeli. ayrıca yasmin ağır çok ağır bi ilaçtır. bende kist için kullanmıştım ara kanama vs yaptı o ay adet görmedim bi sonra ki ay da çok fazla kanamam oldu

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ablacım , benim adetle alakalı hiçbi sorunum yok şükürler olsun gayet düzenli bi şekilde adetimi görüyorum . Bu hastalıkta tek sorunum tüyler benim için her yerimde var ve çok rahatsız oluyorum . Kolumu bacagımı falan alıyorum fakat sadece yüzümü almıyorum ve yüzümdede var yüzdeki tüylerde alındıkça daha fazla çıkıyomuş onun için iğneli veya lazer düşünüyorum bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…