cnm tabi gönül isterki herkes gemini yaptırısn ve kısa sürede kurtulsun.. az bir bölge yapılacaksa gemini tercih edilebilir ama tüm vücut ve gemini düşünemiyorum..istisna demişsin ama ben alex yaptırmış ve 2 yıl gecmesine ragmen tüy sorunu yasamayan cok insan tanıyorum.. cok fazla arastıdım bu konuyu.. ama dediğim gibi kişinin hormonal dengesi ve kıl yapısı önemli burda.. ben 2500 tl ye tüm vucut yaptırıyorum taksitli ödüyorum , yaklaşık 10 seans sürecek ..tüylerim siyah ve beyaz tenliyim , bu anlamda lazerden yanıt alabiliyorum.. ama tercih meselesi tabii , herkes kendisi için en uygun olanına karar veriri.r.[/QUOTE
ARKADAŞLARR UNUTMAYIN ALEX DE Bİİ LAZER ÇEŞİDİİ VEE ÇOOKK ÜST DÜZZEY LAZER ALETTLERİDE VARR VEE ONLARDA GAYETT İYİ SONUÇÇ VEREBİLİYORR.... OKADAR ÇOK ALEX LAZER SİSTEMİNİİ KULLANAN LAZER YAPAN FİRMAA VAR Kİİ ÇOĞUU BEŞ PARA ETMEZ ÇOĞUDA 3 DÜNYA ÜKLERİNİDE GİDİOO ÖZELLİKLE TÜRKİYEYE ONDAN TÜRKİYEDE ALEXLE LAZER YAPTIRMAKK DOĞRUU DEĞİL GİBİ O YÜZDENN BAŞKA LAZER SİSTEMLERİNE YÖNELMEK DAHA İYİİ...GEMİNİ KULLANILIPP KESİN SONUÇÇ ALANNLARR VARR OO YÜZDENN ŞUU ANDA EN GARANTİİ SİSTEM TÜRKİYEDE DİĞER SUPER ND-YAG ŞUAN KESİN SONUÇLAR YOOK SANIRIIMM AMA ONUNDA ÇOOK İYİ Bİİ MAKİNE OLDUĞUNU BİLİYORUUM TÜRKİYEDE TEK YERDE VARR O YÜZDEN ÇOK GENİŞ BİR BİLGİ YELPAZESİİ YOOK.....TABİİ BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİİMM DİKKATE ALIRSINIZ ALMAZSINIZZ..........:enbuyukkk: