- Konu Sahibi tuzluçerez
-
neden bazı arkadaşlar sert çıkışma yapıyo anlamıyorum ....
bazı arkadaşlar bazı şeyleri pazarlamaya çalışıyolar anladığım kadarıyla ama burası satış sitesi değil yok o öyleymiş bu ondan memnun kalmış
biriniz bi şeyi savunuyo biriniz ayrı şeyi
biz burda bilgi edinmeye çalışıyoruz tartışmaları takip etmeye değil
yok birinize alexmi yaramış beyaz tenlisinizdsir yaramıştır
öbürüde esmerdir oda memnun kalmamıştır olay budur
sert eleştirileri kaldıralım lütfen
hangisinden memnun kaldıysanız o topiğe yorum yapın olsun bitsin
CALVİN DAY ABD nin en iyii 2004 2005 2006 2007 2008 yıllarının en iyii cosmetic dermatologist kendisi gemini dünyadaki en iyi en güvenilir lazer aleti olarak görüoo...lazer episyonda kalıcılık sağlan en iyi lazer olarak tanımlıyor...scition super nd yag ında kullanım aşamasında çook iyi sonuçlar verdiği fakat uzun süreli kullanımı olmadığı için geminin daha güvenilir kesin sonuçları olduğunu söylüyor....ednamm bana alex deme neden marka söle alex sadece bi lazer çeşidi bana böyle anlat kanıtla kii yazdıkların lafta söylemde kalmasın....bana lazer merkezlerinin sadece yazdığını değil bnm gibi yurt dışı yurt içi göster bana 30 onay almış alet sölee.....çoook şeeey yazarımdaa burdakii arkdaşlar rahatsız olabilir...arkadaşlar forumun dışında bi konu belkii ama kimse gelipte burada siz bilmiosunuz gidin öğrenin die boş konuşuncaa rahatsız oldum..gully tartışmamıss olduu bii daha olmamasıı dileğiylee çook sert ağırr konuşduysam kusura bakma hem bu aralar canım sıkkın ABD de durum ortada işler bide been bu konuya çook öenm veriyoruumm çünküü çoook çektim kıl tüy meselesinde....
mahsezer sız abd yasıyorsunuz galıba ve orayla burası arasında fark var her yerde gemını yok bu bır ıkıncısı bundan sonra ıngılızce cevırı yapmana gerek yok turkceye cunku fransızcam almancam ıbranıcem ıtalyancam ıngılızcem ana dılım gıbı mutercım tercuman olduğum ıçın zahmet etme ben okuyabılırım sen dırek sayfaya topladığın dokumanları koyabılırsın canım sevgıler
geminide ben tüm vucut yüz yaptırdıımm harcadiğim parayla araba alırdım orta düzeyyy....o yyüüzden super daha uygun şu an yaptırdığından memnun kalırsan ilerdee buna devam ett deriim...
bu arada komple vücut için geminiyi deniyim diyorum ama çok mu uçuk olur fiyatlar acaba yaa..eğer altından kalkaıycağım bi fiyatsa heralde gittiğim yere devam ederim.çünkü benimki seansı komple vücut:650 tl ymiş..
offf kızlarrr yaaa sağolun yani kafamı karıştırdınız
şimdi hangisi alex mi gemini mikötükedihüso
hee alexi öven arkadaşlar ozaman bunu yaptıran insanlar neden memnun kalmadık diyip şikayet ediyolar şikayet sayısıda çok fazla
ama geminiden şikayet yokkaydirigubbakcemile
tum vucut 650 sana resmen bedeva demişler... ben ankarada sadece genitale 500 verdim.. cok kötü kazık yedim hissindeyim...
benim geminiden şikayetim var..
ben memnun kalmadım...ya bana bastan savma yapıldı yada benim tuylerde bi sorun var ki genitalimde daha önce alex yaptrdgmdan tuylerın % 30 u 40 ı vardı sadece.. o bi avuc tuyun yarısı bile dökülmedi...ustelik nerdeyse 4 seans alex parası verdım 1 seans gemini iiçin...bi daha gitmeyi düsünmüyorum..
amannn yarabbiimm:1shok: kesin alırsın araba,tahmin edebilirim..hem yüz,hem de vücut gittin demek..çookk paraaaa kafamçokkarıştı neyse ben böyle devam ediyim en iyisi
bitti mi senin seansların?vücut kaç seansta etkisini gösterdi canım...tenim kaymak gibi olsun istiyorum artık yaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?