tuz ve yara

nays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
52
0
1
Bursa
Beni görememen gözünken. Hayat o kadar sınavlarla dolu ki ruhum doyumsuz sanırsın. Uykularım sola dönmekte fitilsiz mum misali yakmakta beni. El cani can yaparken el canını yakmak peşinde. Talihimde hasta yolları gözükmüş banka oturmakta büyük lüks yaslanacak bir omuz ayaza işlenir. Nazik gönlüme kabalık ettim. içimden geldi kızlar.

Canım bi bank demişsin hah o banka otur bi dinlen ve sakin sakin anlat

Hiçbir şey anlamadım. Başlığı görünce iyilessin diye derin yaralara tuz basılır ya herhalde onunla ilgili bi şey sandım içeri girince daha büyük dertler varmış anladım pehhh

El cani can yaparken el canını yakmak peşinde.

cok guzel. tuttum bu lafini

Hiçbir şey anlamadım. Başlığı görünce iyilessin diye derin yaralara tuz basılır ya herhalde onunla ilgili bi şey sandım içeri girince daha büyük dertler varmış anladım pehhh

Ahahahahaha:d :)

aynı şeyi düşünmüşüz

Sızıyı gideren sudur, suyun sızladığını kimseler bilmez .....

Valla çok anlamsız bir cümle çıkmış ortaya.görememen gözünken ne demek.Hayat sınavlarla dolu diyor ruhum doyumsuz diye devam ediyorsun.Birbirinden bağımsız aynı cümle içinde geçen sözcükler.Uykuların sola mı dönüyor.Yani edebi yazılar var ama seninki cidden anlamsız.
Benimde içimden geldi yazayım dedim

üzüm üzüme baka baka senin ki benden kara, yarim sakla samanı gelir zamanı

bir mehmet coşkundeniz vakası daha , bir tanesine tahammül edemezken arkadaşımız kadın versiyonu olmuş galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…