• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuz ve yara

nays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
52
0
1
Bursa
Beni görememen gözünken. Hayat o kadar sınavlarla dolu ki ruhum doyumsuz sanırsın. Uykularım sola dönmekte fitilsiz mum misali yakmakta beni. El cani can yaparken el canını yakmak peşinde. Talihimde hasta yolları gözükmüş banka oturmakta büyük lüks yaslanacak bir omuz ayaza işlenir. Nazik gönlüme kabalık ettim. içimden geldi kızlar.

Beni görememen gözünken. Hayat o kadar sınavlarla dolu ki ruhum doyumsuz sanırsın. Uykularım sola dönmekte fitilsiz mum misali yakmakta beni. El cani can yaparken el canını yakmak peşinde. Talihimde hasta yolları gözükmüş banka oturmakta büyük lüks yaslanacak bir omuz ayaza işlenir. Nazik gönlüme kabalık ettim. içimden geldi kızlar.

Canım bi bank demişsin hah o banka otur bi dinlen ve sakin sakin anlat;)

Hiçbir şey anlamadım. Başlığı görünce iyilessin diye derin yaralara tuz basılır ya herhalde onunla ilgili bi şey sandım içeri girince daha büyük dertler varmış anladım pehhh :-p

El cani can yaparken el canını yakmak peşinde.

cok guzel. tuttum bu lafini

Hiçbir şey anlamadım. Başlığı görünce iyilessin diye derin yaralara tuz basılır ya herhalde onunla ilgili bi şey sandım içeri girince daha büyük dertler varmış anladım pehhh :-p

Ahahahahaha:d :p :)

aynı şeyi düşünmüşüz :27:

Sızıyı gideren sudur, suyun sızladığını kimseler bilmez .....

Valla çok anlamsız bir cümle çıkmış ortaya.görememen gözünken ne demek.Hayat sınavlarla dolu diyor ruhum doyumsuz diye devam ediyorsun.Birbirinden bağımsız aynı cümle içinde geçen sözcükler.Uykuların sola mı dönüyor.Yani edebi yazılar var ama seninki cidden anlamsız.
Benimde içimden geldi yazayım dedim:34:

bir mehmet coşkundeniz vakası daha , bir tanesine tahammül edemezken arkadaşımız kadın versiyonu olmuş galiba :1:

Son düzenleme:
Back
X