- Konu Sahibi ARZUALAGULACAR
tuzla da bildiğiniz yada tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu haftasonuna geldi ya yazan olmayabilir arzucum sen hergün yazıp yukarı çek konunu...
inşallah bebişine ve sana iyi gelecek doktoru bulup hayırlı bir doğum yaparsın![]()
tuzla da bildiğiniz yada tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı
merhaba.ben de tuzlada ikamet ediyorum.ben bugüne kadar rutin muayenlerim için hep gisbir hastanesini tercih ettim. orada Dr. Candan ÇELİK var tavsiye edebilirim. ama gebelik sürecimde tuzla devlet hastanesindeki Dr.Kenan KARACA'yı tercih ettim. çünkü gebelik ticari müesseselere emanet edeilmeyecek kadar özel bence. kenan beyden çok memnunum sanki tek hastası benmişim gibi ilgilenir hep.allah razı olsun.
hastanenin krokisinin linkini gönderiyorum. mutlaka işine yarar http://www.tuzladevlethastanesi.gov.tr/page.php?ID=7
kısaca tarif de edeyim. içmeler istasyon köprüsünden içmelere doğru 300mt kadar yürüyüp camiyi görünce sağa dönersen hastane tam karşına çıkıyor. zaten içmeler köprüsü veya içmeler istasyon köprüsündeyken kime sorsan söyler.
rica ederim inşallah memnun kalırsın. bu arada kenan bey sadece salı-perşembe bu hastanede hizmet veriyor. es kaza başka gün için randevu alırsan hüsrana uğrayabilirsin.randevu linkini gönderiyorum.sabah 9da aktif oluyo link pazartesi yada çarşamba 9da pc başında olursan kolay randevu alırsın
http://www.tuzladevlethastanesi.gov.tr/page.php?ID=15
sevgiler :)
Hangi doktora gittiniz acaba?? Ben de şuan kadın doğum doktoru arayışı içerisindeyim. Tuzlada kiptaş konutlarında oturuyorum... Umut hastanesini tavsiye ettiler fakat bize çok uzak. Devlet hastanesini de istemiyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
BENDE KİPTAŞTAYIM
BENİM GEZMEDİĞİM HASTANE DOKTOR KALMADI DİYEBİLİRİM,
KARTALDAN YAKACIK KADIN DOĞUM HAST. VARANA KADAR NEREDEYSE TÜM DOKTORLARI GEZDİM :2:
AMA İNAN Kİ DOKTOR MESELESİ ÇOK ZORRRRR
RUTİN KONTROLLERE DR KENAN KARACAYA GİTTİM
İHSAN BEY VARDI O DA TECRÜBELİ
DOĞUMU DA ÖZEL BOĞAZİÇİNDE YAPTIM
![]()