Tuzla yı bilenler yardım

Kedili0983

su yolunu bulur
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
3.915
4.814
248
Kızlar merhaba , hem eşimin işleri Hemde biraz daha sakin bir yaşam istediğimiz için tuzla ya taşınma kararı aldık. Evimizi satıp ordan ev alma niyetindeyiz. Geçen haftasonu eşim önden gidip 2-3 proje ile görüşmüş . Bu haftasonu bende onunla gidicem. Bana tavsiye edebileceğiniz bir site yAda yeni yapılan bir proje var mı? Müstakil bahçeli yAda içinde yeşil alanı havuzu olan bir proje arıyoruz. Nette bAkıyorum güzel görünüyor hepsi ama sizede danışmak istedim. Tuzla'da sitelerde yAda müstakil evlerde yaşayanlar mutlumusunuz? Artıları ve eksileri neler bu yerleşim yerinin? Tüm hayatımızı değiştireceğimiz için biraz tedirginim

Merhaba. Tuzlada yaşıyorum. Tuzla İstanbul'un merkezine (ki bana göre merkezi Beyoğlu) uzaklığı sebebiyle espirilere konu olan Bi ilçe siz de bilirsiniz. Ama çok nezih çok elit Bi yer. Küçük olduğu için yasam şartlarının ucuz oldugunu da düşünmeyin. Standartları çok yüksek bir ilçe. Sahil ve çevresini çok öneririm. D-100 karayoluna yakın olan yerlerden uzak durun derim. Biraz daha varoş karma kesime hitap ediyor ama sahil mercan Polatlı müthiş. Güzel yerlerinden ev almak için de bana göre çok sağlam bir bütçeye sahip olmalısınız. O paraya falanca yerde otururum düşüncesine kapılsa da insan tuzla çok güzel

Önerebileceğim siteler ise tuzla cordella, port life ve modern site. Bunların dışında müstakil çok şık evler de mevcut

Önerebileceğim siteler ise tuzla cordella, port life ve modern site. Bunların dışında müstakil çok şık evler de mevcut
Cevabınız için çok tesekkür ederim. en çok minik bebeğim için istiyorum çünkü burda tek bir ağaç bile yok. Müstakil evlere ucu ucuna yetiyor evimizi sattığımızda. Dediğiniz sitelere bakıcam hemen . Birde mercan da pazar kuruluyor mu? Migros tarzı büyük marketler var mı?

Kızlar merhaba , hem eşimin işleri Hemde biraz daha sakin bir yaşam istediğimiz için tuzla ya taşınma kararı aldık. Evimizi satıp ordan ev alma niyetindeyiz. Geçen haftasonu eşim önden gidip 2-3 proje ile görüşmüş . Bu haftasonu bende onunla gidicem. Bana tavsiye edebileceğiniz bir site yAda yeni yapılan bir proje var mı? Müstakil bahçeli yAda içinde yeşil alanı havuzu olan bir proje arıyoruz. Nette bAkıyorum güzel görünüyor hepsi ama sizede danışmak istedim. Tuzla'da sitelerde yAda müstakil evlerde yaşayanlar mutlumusunuz? Artıları ve eksileri neler bu yerleşim yerinin? Tüm hayatımızı değiştireceğimiz için biraz tedirginim
Oturmuyorum ama isim o taraftaydi Allaha buyuk konusmayayim orda oturacagima Sapancada otururum
Arabasiz sikinti, her yere uzak,her bolgesinde varmi bilmem alt yapi bazi bolgelerinde sorun koku olabiliyor siteniz organize sanayi ye yakin falan olursa sabahlari mis kokularla uyanabilirsiniz
Hastane olayini bilmiyorum ama alisveris merkezi mesela nasil ifade edeyim bilemedim,ama bir palladium yada cevahir ,zorlu gibi falan degil,Su an oturdugunuz bolge canli herseye ulasimi cok kolay bir yerse alismakta sikinti cekebilirsiniz birde oturulabilecek yerleri ucuz falan degil ciddi pahali
Alt yapi banyoda wc de geri tepme sanayiye yakinlik koku ulasilabilirligine falan dikkat edin gittiginiz bolgede

Oturmuyorum ama isim o taraftaydi Allaha buyuk konusmayayim orda oturacagima Sapancada otururum
Arabasiz sikinti, her yere uzak,her bolgesinde varmi bilmem alt yapi bazi bolgelerinde sorun koku olabiliyor siteniz organize sanayi ye yakin falan olursa sabahlari mis kokularla uyanabilirsiniz
Hastane olayini bilmiyorum ama alisveris merkezi mesela nasil ifade edeyim bilemedim,ama bir palladium yada cevahir ,zorlu gibi falan degil,Su an oturdugunuz bolge canli herseye ulasimi cok kolay bir yerse alismakta sikinti cekebilirsiniz birde oturulabilecek yerleri ucuz falan degil ciddi pahali
Alt yapi banyoda wc de geri tepme sanayiye yakinlik koku ulasilabilirligine falan dikkat edin gittiginiz bolgede
Mercan ve postane mahallesinden bakıyorum . Birde site araştırıyorum var mı tavsiye edebileceğiniz bir konum yAda proje ?

Kızlar tuzla İle ilgili site , müstakil ev , konum her türlü tavsiyenize ihtiyacım var. Lütfen bana bir el atın :KK200:

Hic bilmiyorum cnm dedigim gibi sevdigim bir yer olmadigindan hic sorma arastirma geregide duymadim tek tavsiyem D100 den uzak dur Orhanliya dogru olan sitelere cok bulasma (organizenin kokusu lodosta vuruyor)Sahil kesimi icinde geri tepme alt yapi olayini iyi arastir postane mahallesinde Evliya celebi tarafina bulasma her tarafini bilmiyorum ama genelde tersaneler falan var oralarda kokulu

Bu organize sanayi deri kokusu vs buralar Tuzla'nın merkezine postane mahallesine vs. Çok uzak yerler. Dediğim gibi daha kırsal daha varoş yerler. Migros da var Kocaman. Ama mopaş marketler var. Migros'tan daha düzenli ürün çeşitli ve uygun. İçiniz çok rahat olsun tuzla çok nezih bir yer

Son düzenleme:

merkeze uzaklığı sebebiyle biz duramadık, müstakil bahçeli ev verdi bize kayınpederim sağolsun, tabii rahatlığı oluyor ama çevreniz aileniz orada değilse çok zor. bir arkadaşınla buluşacak olsan trafik saatine denk gelirse 3 saate yakın yol... bulmuş da bunuyor demesinler diye ilk yıl söyleyemedim, ama sonra eşim babasına bir şekilde çıtlattı evi sattı kayınpeder. evler de çok pahalı, bence değmezdi, sattığımız için çok memnunum. kadıköyün göbeğinde yeni yapılan bir binaya inşaattan girip 3 daire aldık o evin parasıyla.

şimdi metro falan uzatılıyor havaalanına doğru tabii değişebilir durumlar.

merkeze uzaklığı sebebiyle biz duramadık, müstakil bahçeli ev verdi bize kayınpederim sağolsun, tabii rahatlığı oluyor ama çevreniz aileniz orada değilse çok zor. bir arkadaşınla buluşacak olsan trafik saatine denk gelirse 3 saate yakın yol... bulmuş da bunuyor demesinler diye ilk yıl söyleyemedim, ama sonra eşim babasına bir şekilde çıtlattı evi sattı kayınpeder. evler de çok pahalı, bence değmezdi, sattığımız için çok memnunum. kadıköyün göbeğinde yeni yapılan bir binaya inşaattan girip 3 daire aldık o evin parasıyla.

şimdi metro falan uzatılıyor havaalanına doğru tabii değişebilir durumlar.
Çok tesekkür ederim. Bizim hayalimiz müstakil ev. Şuanki evimizi sattığımızda alabiliyoruz. Keske biz alsaydık kp evi :)))). Şuan mercan da bir ev bulduk Cumartesi görüşmeye gidicez .

Bu organize sanayi deri kokusu vs buralar Tuzla'nın merkezine postane mahallesine vs. Çok uzak yerler. Dediğim gibi daha kırsal daha varoş yerler. Migros da var Kocaman. Ama mopaş marketler var. Migros'tan daha düzenli ürün çeşitli ve uygun. İçiniz çok rahat olsun tuzla çok nezih bir yer
Merhaba son bir soru daha sorabilirmiyim ? Yayla mahallesi ve evliya çelebi mahallesi iyi ni konum olarak

Merhaba,
Bende Tuzla' da yaşıyorum.. Arkadaşlarda bahsetmiş.. Yeni gelişen bir yer.. Bir avm den sonra herşey değişti..
Mahalle olarak en güzeli ve en rahatı Postane mahallesi..
Çok tesekkür ederim. Portlife cordella sitelerine baktım haftasonu. Araştırmalarım sürüyor :)

Ben Tuzla'da değil Pendik'te oturuyorum. Şişli'den gelmiş birisi olarak(8sene önce) ilk başlarda çok zorlandım. İnsanları olsun standartları olsun. Ama zamanla alıştım. Tuzla'da da birçok arkadaşım var Orhanlı tarafına kesinlikle bakmayın sanayi bölgesi.. e5e yakın yerlerden de uzak durmanızı tavsiye ederim. Postahane mahallesi ve mercan çok elit ve nezih yerler. Medcezir dizisi mercanda çekilmişti hatta :) denizle doğayla iç içe sessiz sakin pazar günleri kurulan bir pazar var küçük bir pazar yada Çarşamba günleri içmelerde pazar kurulur. Mopaş Migros gibi marketler var sessiz sakin özellikle mercan derim. Bide marina var Tuzla'nın hemen hemen merkezinde orda aradığın her türlü alişveriş mağazasını bulabilirsin

Back
X