Tuzlu Kahve İçin Yapılan Yorum Saçma Değil mi ??

Eclipsse_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
309
58
33
Allah nasip ederse bugün beni istemeye geliyorlar çok mutluyum bir yandanda ailemin durumu için korkuluyum.. Biz dün görümcemle telefonda konuşuyorduk..
Ben dedim ki kendisine baya bi yakınız öyle şakalaşırız
Abla artık yarın kahveleri sana yıkarız sen yaparsın felan filan dedimm
Oda yaparım ben hem oğlan hem kız tarafı olurum felan dedii ..Bende laf arasında Damada atılan tuzlu kahveyi inşallah karıştırmamm dedim.. herneyse ordan burdan konuştuk uyuduk..
Daha sonra erkek arkadaşımla konuştum oda yorgundu telaş koşuşturma derken uyuduk
Saat gece 12 görümcem mesaj atmş :)
-_Kahveye tuz atarsan istemiyorum ailemde bunu biliyor lafı uzatmadan gidin anlamındaymış..''
BEn : aa öylemiymişş çok şaşırdım bizdede damadın sabrı ölçmek için atarlar.. ''
_ herkez farklı yorum yapıyor demekki ben öyle duymuştum vs.. önce anlamındaymş diyor sonra duymuştum.
Yani bana çok garip geldi içimde tutamadım
Tuzlu kahve hepimizin bildiği adettir demii.. böyle farklı yorum yapılmasınada anlam veremedim
Atmam olur biter ama ben bu işten hiç birşey anlamadım :)

Atma, konuyu da uzatma, mutlu gunune golge dusurme. Her seye takilarak hayat gecmezz. Bunu da bir yere yaz ve bugunun tadini cikar. Her duyduguna takilmamayi ogrenmeye calis cunku herkes bir seyler soyleyecek. Daha yolun basindasiniz daha cooook seyler duyarsin. O yuzden bu tavsiyeme kulak ver :KK66:

Atma, konuyu da uzatma, mutlu gunune golge dusurme. Her seye takilarak hayat gecmezz. Bunu da bir yere yaz ve bugunun tadini cikar. Her duyduguna takilmamayi ogrenmeye calis cunku herkes bir seyler soyleyecek. Daha yolun basindasiniz daha cooook seyler duyarsin. O yuzden bu tavsiyeme kulak ver :KK66:
canım sanrım haklısın daha yolun çok başındaymm belkide bu yüzden çok taktım kafama..
gece byu düşünüp duruyorum yani
tuzlu kahyve hepimizin bildiği adettir değil mii..
ben bir kişininde çıkıp böyle yorum yaptıgını görmedim düne kadar zaten hevesimde kaçtı yani atmam olur biter gecenin 12 sinde bunu diyecek kadar saçma geldi

canım sanrım haklısın daha yolun çok başındaymm belkide bu yüzden çok taktım kafama..
gece byu düşünüp duruyorum yani
tuzlu kahyve hepimizin bildiği adettir değil mii..
ben bir kişininde çıkıp böyle yorum yaptıgını görmedim düne kadar zaten hevesimde kaçtı yani atmam olur biter gecenin 12 sinde bunu diyecek kadar saçma geldi
Yani bizde oyle bir adet yok mesela, ben de bu tuzlu kahve ile ilgili hikaye dinlemistim, o gune kadar haberim yoktu boyle bir uygulamadan. Kendi eşime yapmadim, zaten cok heyecanliydi, kiyamadim. Ablam yapmis gitmis benim kiz arkadaslarima vermis baya gulmustuk.
Gorumcenin kotu niyeti yoktur da yanlis anlasilma olmasin diye soylemistir. Bu evlilik surecinde adetlere rituellere fazla takilmayin. İnsanin basina ne gelirse bu adetlerden gelir.
Sen bugun bol şekerli bir kahve yap sozlune, kiyamadim atmadim dersin. Kk'da harcama vaktini keyfine bak :KK66:

Yani bizde oyle bir adet yok mesela, ben de bu tuzlu kahve ile ilgili hikaye dinlemistim, o gune kadar haberim yoktu boyle bir uygulamadan. Kendi eşime yapmadim, zaten cok heyecanliydi, kiyamadim. Ablam yapmis gitmis benim kiz arkadaslarima vermis baya gulmustuk.
Gorumcenin kotu niyeti yoktur da yanlis anlasilma olmasin diye soylemistir. Bu evlilik surecinde adetlere rituellere fazla takilmayin. İnsanin basina ne gelirse bu adetlerden gelir.
Sen bugun bol şekerli bir kahve yap sozlune, kiyamadim atmadim dersin. Kk'da harcama vaktini keyfine bak :KK66:
zaten atmıcam artık bu saatten sonrada sagolun yorumunz için :)

Aaa niye yahuuuu ne zamandır değişmiş bu bende atmışdım eşimin kahvesinin içine daha bakar bakmaz tuzlu bu demiii dedi olsun kızzzz içerim ben bunu bayıla bayıla yeterki evet desin ailen dedi :KK53:millette amma takıntılı çıkdı başımıza yahuuu bu kvalide görümceler yokkkk anacım zerre kadar mutlu olsun gelinler istemiyorlar karar verdimmmm

Sanki çok fazla mı samimi olmuşsunuz? Size tavsiye, mesafe her zaman iyidir.
sanırım çok samimi olmuşm yani gecenin 12 sinde dengesizlik bence.. ve ben böyle saçma sapan birşey duymadım..
tuzlu kahve adetini herkez bilir eder değil mi acaba amacı neydi ?
sonra sözlüm aklıma geldi acaba o mu dedi bir bahane bulda atmasın kahveme tuz diye.. sonradan buda gelmedi değil aklıma

Aaa niye yahuuuu ne zamandır değişmiş bu bende atmışdım eşimin kahvesinin içine daha bakar bakmaz tuzlu bu demiii dedi olsun kızzzz içerim ben bunu bayıla bayıla yeterki evet desin ailen dedi :KK53:millette amma takıntılı çıkdı başımıza yahuuu bu kvalide görümceler yokkkk anacım zerre kadar mutlu olsun gelinler istemiyorlar karar verdimmmm
ve ben üstelik o kadar yolun başındayım ki.. tamam küçük birşey ama bugün böyle yapan yarın kim bilir napar diye düşnüyorum..
yada günahını alıyorum sözlüm sırf tuzlu kahve atmasın diye birşeyler bul dedi oda öyle birşey yaptı..
yani ben daha tulzu kahve için böyle yorum yapıldını ne gördüm ne işitttim :KK53:

sanırım çok samimi olmuşm yani gecenin 12 sinde dengesizlik bence.. ve ben böyle saçma sapan birşey duymadım..
sonra sözlüm aklıma geldi acaba o mu dedi bir bahane bulda atmasın kahveme tuz diye.. sonradan buda gelmedi değil aklıma
aklınca kardeşciğine kıyamamıştır görümcelik yapmak istemiştir falan , bence de fazla samimi olmuşsun umursama bile atmak istiyorsan at kim ne karışır :KK12:

Benim bildiğime göre de damadı beğendim anlamına gelir. Herkesi adeti farklı demek ki. Çok üstünde durma,istediğin gibi yap bence

aklınca kardeşciğine kıyamamıştır görümcelik yapmak istemiştir falan , bence de fazla samimi olmuşsun umursama bile atmak istiyorsan at kim ne karışır :KK12:
benimde aklıma öyle geldi.. sözlüme kıyamadı sanırım.. böyle birşey yapma gereği duydu ..ve üstelik yolun başındayım.. yani.. neyse.

Benim bildiğime göre de damadı beğendim anlamına gelir. Herkesi adeti farklı demek ki. Çok üstünde durma,istediğin gibi yap bence
yok canım ya yapmıcam artık heves kalmadı normal içsin kahvesini...
kardeşine kıyamadı herhalde kıymam olur biter bende amann...
bugün küçük birşeyde böyle yapan yarın napar diyede düşünmekten su mutlu günümde deli oldum yani

hayırlı olsun.
bana verseler içmem içemem. çünkü o meret içilir gibi değil.
tatlı yenir tatlı konuşulurdan yola çıkarak bana mantıklı gelmiyor.

not: mesafe her zaman candır.

hayırlı olsun.
bana verseler içmem içemem. çünkü o meret içilir gibi değil.
tatlı yenir tatlı konuşulurdan yola çıkarak bana mantıklı gelmiyor.

not: mesafe her zaman candır.
sağolasın...
dediğiniz gibi mesafa koymalıyım..
daha çok yolun başındayım toyum ama sanrm anlcam zamanla neyin ne olduğunu

X