- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi Mervemsi888
-
bende tuzlu kahve yapmamıştım , herkes öyle yapıp verdiğimi düşündü ,
mide bulandırıcı bencede ,
Bence de isteme de çok saçmaBence çok eğlenceliniye bu kadar öfkeleniliyor bu adete anlamıyorum. İstemeyen yapmasın. Sanki isteme çok mantıklı da kahvenin tuzu mantıksız.
Simdi yaninda getirdikleri suya bile tuz koyuyorlar. Çok komik. Ha ha
Simdi yaninda getirdikleri suya bile tuz koyuyorlar. Çok komik. Ha ha
Haberlere çıktı bi damat zehirlenmişti kahveden. Içine yumurta falanda atmışlar. Gulsemmi aglasammiDaha neler ya
Yakinda camasir suyu da getirirler su diye
Hee birde videolarda gördüm aileler kahkaha atıyor böyle özellikle çekiliyor o sahnePsikopatça bence. İnsan nefret ettiğine yapmaz..
aynen
eşime bak kahven tuzlu olacak vs vs dedim
neyse kahveleri yaptım kv birini alırken döktü ben de başka alın ben onu temizlerim dedim
kv başka aldı
sonra eşim ona uzandı
olmaz bu seninki dedim, sen bunu içeceksin dedim gözünün içine bakıp
neyse o kahveyi aldı ama ben öbür fincanı silmeye mutfağa gittim aldığı ilk yudumu göremedim
onun kahvesi de herkes ile aynıydı ama o ilk yudumu korkarak almıştır ağzına muhtemelen
Tuzlu kahve, cok eskiden, kizlar zorla biriyle evlendirilmek istendiginde, eger baskasini seviyorsa ve görücü gelen erkegi istemiyorsa veriliyormus ki; 'ben seni istemiyorum' demekmis.
Günümüze kadar nasil gelmis anlamiyorum. Sacma sapan bir gelenek. Insan nasil sevdigine tuzlu kahve icirip bir de bununla eglenebilir, şaşırtıcı.
Istemeden once verilir, kahveler icilirken söze girilir.
Tuzlu kahve, cok eskiden, kizlar zorla biriyle evlendirilmek istendiginde, eger baskasini seviyorsa ve görücü gelen erkegi istemiyorsa veriliyormus ki; 'ben seni istemiyorum' demekmis.
Günümüze kadar nasil gelmis anlamiyorum. Sacma sapan bir gelenek. Insan nasil sevdigine tuzlu kahve icirip bir de bununla eglenebilir, şaşırtıcı.
Istemeden once verilir, kahveler icilirken söze girilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?