• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme tuzlu kahvem ve canım aşkım

Mutluluklar tatlım benim ve tüm isteyenlarin darısı başına bizde sözümüz olduğunda 6 senedir çıkıyo olcaz benim daha var ama söze çabuk geçsin şu üç sene yaa:asigim:

rabbim tamamına erdirsin inşs canm çok güzel olmuş ohh tuzlu kahve kız almak öyle kolay mı:))))))))))

Maşallah, Allah tamamına erdirsin inşallah kaydirigubbakcemile5 ben de erkek arkadaşıma diyorum, senin kahvende kahveden bol baharat olacak, hatta babanınkine bile biraz koyabilirim diyorum, içmem ki diyor, içmezsen vermezler diyorum, hem içeceksin hem de suratını ekşitmeyeceksin opuyorumnanaktan

ya kıslar çok tatlısınız opuyorumnanaktan nası ayarladınız onun alacağı fincanııııı?? ben bu konularda çok şanssızım, sevgilim de fazla şanslıdır. kesin benim tuz koyduğum kahveyi babası felan alır, rezil olduğumla kalırım hihoyyyt

ya kıslar çok tatlısınız opuyorumnanaktan nası ayarladınız onun alacağı fincanııııı?? ben bu konularda çok şanssızım, sevgilim de fazla şanslıdır. kesin benim tuz koyduğum kahveyi babası felan alır, rezil olduğumla kalırım hihoyyyt

onun kahvesini ayrı tepside ikram ettim canım benim<3 zaten tepside yerde kalmamıştı ki bende tuzlu kahve ikram eyledimm:52:

Bende hep böyle diyorum :60:
ama yapabilecek miyim bilmiyorum
kıyamam galiba
onun cevabı da" bu tuzlu olmuş"demekti
bakalım ne olacak
çok çok mutluluklar canım :71: :nazar:

Bende hep böyle diyorum :60:
ama yapabilecek miyim bilmiyorum
kıyamam galiba
onun cevabı da" bu tuzlu olmuş"demekti
bakalım ne olacak
çok çok mutluluklar canım :71: :nazar:

inş. yaparsın canım o diyemedi bu tuzlu olmuş diye ama yüzündeki ifadeden anlaşıldı ki babam falan güldük baya

Mutluluklar dilerim, ALLAH tamamini erdirsin =)

ben ailece istemeye geldiklerinde değil de evlilik teklifi yaptığı gün gecenin sonunda geyik olsun diye beni en yakın arkadaşımdan istedi:9: sonra ben de onlara kahve yaptım onunkine tuz koydum:1: garibim içememişti ben de kıyamadım ısrar etmedim:8:

he he aynı benimki gibi olmuş desene:1::1::1: ama bizdee kahkahayı kimse basamadı herkes farketti tuzlu kahve geldiğini bi güzel içti canım aşkımmmmm kıpkırmızı olmuştu elini yüzünü yıkamaya kalktığında gördüm annemler karşıda olduğu için bişey diyemedi o an için mutfağa foto. çekmek için geldiğininde içim kavruldu ne kadar tuz koymuştun dedi :60::60::60: iyi ki yapmışım ama pişman değilim:66::66: sonradan elinden zehir olsa içerim tuzlu kahvede neymiş dedi ve bir güzel attı havasını :46::46::46:

en son damada ikram ettiğin için ayarlamak hiç zor olmuyo canım rahat ol ben parmağımla tutmuştum kayınvalidem filan anladı herkes:1::1:

onun kahvesini ayrı tepside ikram ettim canım benim<3 zaten tepside yerde kalmamıştı ki bende tuzlu kahve ikram eyledimm:52:

tatlım öncelikle mutluluklar dilerim allah bir ömür ayırmasın..benimki de babama veririm kahveyi falan diyor ama bende senin taktiği uygulamayı düşünüyordum..:1: garantiye almak lazım tabi o günün tek eğlencesi bu bence..:64: bende iki hafta sonra yaşayacağım bu heyecanı bakalım nasıl olacak..:44:

Back
X