Poğaçalar Tuzlu peynirli poğaça(Resimli)

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
5.700
12
683
47
Almanya
Bu pogaca biraz kitir pogaca oluyor,yani tuzlu kurabiye gibi.Cok kolay ve pratik bir tariftir.Bir o kadar da lezzetli.Ani misafirlerin kurtaricisidir.

250 gr. margarin
1 cay bardagi sivi yag
1 cay bardagi yogurt
1 yumurta aki icine
1 yumuta sarisi disina
1 pk. kabartma tozu
1 cay kasigi tuz
Aldigi kadar un

Icine:Rendelenmis peynir ve dogranmis maydanoz

Yumurta sarisi,kabartma tozu ve un haric bütün malzemeyi karistir.Sonra kabartma tozunu ve yavas yavas unu ekle.Ele yapismayan ama kulak memesi yumusakliginda bir hamur yap.Icini koyarak Istedigin sekli verÜzerine yumurta sarisi sür.160-180 derecede pisir..
Firindan cikardiktan sonra üzerini örtmeyinki biraz kitir olsun.Hatta kapali bir kapta da saklamaya gerek yok.

Son düzenleme:
harika oldu arkadaşlar ağızda hafif dağılan bir hamuru var valla bayıldım:) bu saatte poğaça yemek tabi göbiş yapmam için birebir:) ama tadı çok güze tavsiye edilir:icecream:

harika oldu arkadaşlar ağızda hafif dağılan bir hamuru var valla bayıldım:) bu saatte poğaça yemek tabi göbiş yapmam için birebir:) ama tadı çok güze tavsiye edilir:icecream:

Ayyy süpersin Nidah.a.s.Nasilda hemen yaptin canim yaaa.Begenmene de cok sevindim.REsmini de ekleyebilirmisin?Merak ettim vallahi.

Azeri kizi bende yamak tarifi eklemek istiyorum ama su malzemeleri ,yapilisi yazilan o kisim nasil oluyor nasil nereye yazcam canim ya yardimci olurmusun

Azeri kizi bende yamak tarifi eklemek istiyorum ama su malzemeleri ,yapilisi yazilan o kisim nasil oluyor nasil nereye yazcam canim ya yardimci olurmusun

Tabiiki yardici olurum.Simdi önce yazacagin bölümü seciyorsun.Sonra en sol üst kösede YENI MESAJ yaziyor.Oraya tikla.Zaten o sayfa acilacak.Sonra baslik,anahtar kelimeler,malzemeler v.s yazan aerlere gereken seyleri doldur.Bitince en altta YENI KONUYU AC yaziyor.Oraya tikla ve gönder.

eline sağlık canım çok nefis görünüyor bende hemen yapmak istiyorum fakat margarin eritilmişmi olucak yoksa oda ısısında yumuşamışmı olucak buda çok önemli çünkü belirtirsen çok sevinirim hemen denemek istiyorum

Margarini oda sicakliginda ekliyeceksin canim,eritme.
Kolay gelsin,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…