falanist Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2007 1.284 7 643 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi falanist #1 arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var kısırımın tuzu fazla kaçtı, henüz yeşilleri ve nar ekşisini eklemedim, biraz daha bulgur ıslattım onu karıştıracağım, başka öneriniz var mı? senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var kısırımın tuzu fazla kaçtı, henüz yeşilleri ve nar ekşisini eklemedim, biraz daha bulgur ıslattım onu karıştıracağım, başka öneriniz var mı? senağlamasenağlamasenağlama
gamzeH Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2009 310 0 96 Ankara 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi falanist #2 arkadaşım bence yeşillikleri ilave edince denge sağlayacakdır.zaten yeşillklere tuz atmayacakmıydın atmazsın ulur biter.afiyet olsunnnnnn
arkadaşım bence yeşillikleri ilave edince denge sağlayacakdır.zaten yeşillklere tuz atmayacakmıydın atmazsın ulur biter.afiyet olsunnnnnn
falanist Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2007 1.284 7 643 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi falanist #3 teşekkürler:) hallettim şükür ki sonradan eklediğim bulgur ve nar ekşisi bayağı toparladı yeşillikler falan da tabi
teşekkürler:) hallettim şükür ki sonradan eklediğim bulgur ve nar ekşisi bayağı toparladı yeşillikler falan da tabi
B bayanstar Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2014 50 0 6 35 Aksaray 15 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi falanist #4 Paylaşım için teşekkürler