E elifdgbb Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2020 29 12 3 19 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi elifdgbb #1 Selam kızlar domates soslu biber turşusu yapmıştım tuzu fazla koymuşum nasıl kurtarabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Selam kızlar domates soslu biber turşusu yapmıştım tuzu fazla koymuşum nasıl kurtarabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.717 En iyi cevaplar 1 66.288 598 19 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi elifdgbb #2 elifdgbb .!.: Selam kızlar domates soslu biber turşusu yapmıştım tuzu fazla koymuşum nasıl kurtarabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Yemeklerde olunca icine patates atıyoruz o çekiyor ama bu tarz seylerde malzemeyi arttirmanizdan baska çare yok. Domates ekleyin içine bir miktar. Ancak boyle kurtulur.
elifdgbb .!.: Selam kızlar domates soslu biber turşusu yapmıştım tuzu fazla koymuşum nasıl kurtarabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Yemeklerde olunca icine patates atıyoruz o çekiyor ama bu tarz seylerde malzemeyi arttirmanizdan baska çare yok. Domates ekleyin içine bir miktar. Ancak boyle kurtulur.