Tv deki kadnlar bile kskanyorum:(

sonuçta arkadaşımız bazı güvensizlikler yaşaömız böyle davranması normal bence
bide hamilelik eklenince iyice kıskançlık artmış
ama arkadaşların dediği gibi bebeğin olunca o gibi şeyleri fazla takmamaya başlarsın canım
hiç üzme sıkma kendini eminimki güzel bir bayansın kendine güven olurmu

Tam anlamıyla güvenemedim çünkü yalanları oldu diyorsun...
Bu yalanları o zamanlar yutup kabullendiysen
Şimdi bu gereksiz kıskançlıklarını yapmaman gerekiyor diye düşünüyorum...

demişsin zaten kıskanç bir yapıya sahibim diye hamileliğin ve değişen vücut şeklinin de etkisi ile daha da farklı bi psikoloji içerisine girmişsin dönemsel olarak olabilir diye düşünmekle birlikte uzun vade de kendine telkinde bulunmalısın kıskançlık insanı içten içe yiyip bitiren bir virüz gibidir ve sen ancak knedine yaparsın

hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum..
evet hamileliğin verdiği bir dengesizlik yaşıyorum.ben de eşim de çok bunalıyoruz bu durumdan.daha sakin olmayı deneyeceğim.umarım başarabilirim.

Hassassınuz şimdi ana bu eskiden de var mıydı

Bir de siz kapalı mısınız

Kapalı bir bayan anlatmıştı açık bayanlara özeniyor onları beğeniyor istiyor gibi geliyor bana diye

Bu arada eşiniz iyiki jinekolog değilmiş

Bence senin eşine değil kendine güvenin yok iyi sabrediyormuş adamcağız sana :/

Ben olsam koşarak uzaklaşırım.
Baksın ne var. Beni boşayıp tv deki kadını mı alacak.
Kıskançlık tamam ama dozunda güzel.

Hastasin sanırım adamcağız böyle davranarak zaten sen sığır ve i kiskandigin kadınlara gider merak etme sen

Hamilelikten önce de böyle olduğuma göre bence senin kendine güven problemin var yoksa eşinin gözünün tvdeki kadına kaymasını bile bu kadar dert etmezdim. Var öyle bir tanıdığım. Kadın bir dizi izleyecekse adam arkası dönük oturuyor. Haber sitelerine girmesi bile yasak. Avm de kısa giyinen bir bayan görünce olay çıkarıyor kadın. Ve ne kadar şanslı ki adam hala evliliği için çabalıyor. Hiçbir arkadaşıyla asla dışarı çıkmaz,kimseyle görüşemez, ailecek sinemaya gidemezler,bayan çocuğuyla gider adam gezer onları bekler. Adam da ne yapayım çocuğum için sabrediyorum der. Ama hiç mutlu değil. Sizde böyle bir hayat istiyor musunuz? Kocanızın size hastalıklı ve problemli gözüyle baktığı bir hayat?

Bu ne hakikaten ya hep eski konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…