Tv kolik

Turunculamba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
655
112
Kızlar Merhaba
akşam yemeğini yedik sonrasında Bebeğimi banyosu, emzirmesi , uyulması, derken bulasiklarim kaldı. Bebeğim fazla uyumadan uyandı. Uyanır uyanmazda bir süre mizmizdlandi.onunla oyun oynadım ilgilendim.kocam bu sırada tv izlemekte.o evdeyim asla tv kapanmaz zaten.cogu ani kopuk bizden.neyse araya bu durumlar girince saat oldu on.bebegim sakinlesince bende mutfağı halletmeye geçtim. Tabii bebeğim ben nerdeysem o orada.tezgahin önünde hemen ayaklarimin dibinde.kocam yanımızda tv izliyo (mutfak ve oturma Odamız stüdyo tarzı bu arada)ben tezgahta uğraşırken ki bulasik makinm yok isim biraz daha uzuyor .neyse oğlum parmağını sıkıştırdi dolap kapağına. Ağladı. Bende kocama sınırlenerek ben işle uğraşırken çocuğa baksana dedim.oda gecenin bi vakti bulasik yıkıyor bende bu vakit çocuğa mi bakmam sen orada is yaparken dedi.bende dedim ki sen bana bu durum için laf ediyorsun ama temizledigim masaya elma kabuklarını bıçağı atmissin dedim. O da lan bana sesini yükseltme dedi bende sensin lan dedim. Sen bana böyle yaparsan bende sinirlenirim dedim.o da su vakitten sonra ilişkimizi askıya alıyorum dedi.sonra aldım çocuğu çıktım odadan. Sinirlerim çok bozuk :KK43:(( ne diyorsunuz kızlar bu duruma napıyım ben .bıktım tv sevdasından. Abuk subuk hallerinden.kendimi duygusal olarak uzaklaşmış hissediyorum.:KK43: moralim çok bozuk cok

Hem yardimci olmuyor ev isine, hem kendi ogluna bakmiyor, ustune de lanli lunlu konusuyor iliskinizi askiya aliyor?
Ben olsam hic yuz vermezdim kus kalirdim bi sure ne yaptigini bilmiyor. Ya da ne bileyim kiyafetlerini yikama, utuleme, yemek yapma konusursa oglumla ilgileniyorum sen yapiver de.

TE="cundagg, post: 41999464, member: 666364"]ilişkinizi askıya mı alıyormuş? yarın sabah özür diler. asıl siz bir süre yatak odanızı askıya alsanız bu havası söner mi çok merak ettim.[/QUOTE]
Ozur dilemez sanmıyorum. Yatak odasını askıya almama lüzum yok kendi aldı zaten kendi ayrı yatiyo zaten bugün. Sağolsun yapar bböyle arada zaten

Ozur dilemez sanmıyorum. Yatak odasını askıya almama lüzum yok kendi aldı zaten kendi ayrı yatiyo zaten bugün.Sağolsun yapar bböyle arada zaten

ilişkinizi askıya mı alıyormuş? yarın sabah özür diler. asıl siz bir süre yatak odanızı askıya alsanız bu havası söner mi çok merak ettim.

Evlilikte ilişkiyi askıya alan da ilk kez görüyorum :KK70: Adam bırak evliliği, çocuğa adapte olamamış. Ben olsam yanına bırakırım ilgilen diye..
Ve de mesafe koy ki anlasın hatasını. Askıya almak böyle olur de
xenforo-smilies-kk53.gif

Adam evli oldugunun farkinda degil sanirim
İliskiyi askiya almak nedir yav ?yarin sabah benimle cikar misin diye gelirse sasirma

, post: 42000339, member: 642879"]Ohh ne güzel, sen bir yandan çocuk bir yandan ev işi koştur, beyefendi tv izlesin.

Hem yatacak beyefendi, hem ona hiç ses çıkarılmayacak...

Tvyi alır kafasında kırarım.[/QUOTE]
Hatta bi keresinde konu ne hatırlamıyorum. Yine tartışıyoruz. Bana çocuk bakma konusunda dedi ki o benim görevim değil dedi .çocuk bakma konusu.

="ap 42002521, member: 192998"]İmza atılmış olmuş ta askerliği gelmiş neredeyse...ne askısı yavrum havan kime?
Deseydin :-)[/QUOTE]
Biktim Bu havalarindan zaten.beni kaybediyor yavas yavas farkinda degil

X