tşk ederim arkadasım haklısın ılerde tv alabılırım oraya hem dekorasyon ıcın satılan esyalardan almayı dusunuyorum ıkeaya bakıcam arkadaslarım tşk ederm fıkırlerınız ıcın
Sabah sabah sinirlerimi bozdu bu mesaj.Fİkir almak,birisine danışmak ne zamandan beri şaşlaklık oldu acaba?bence hepsini al rahatla ya anlamıyom sizi böle şeleri sormayın birbirinze vbunlar zevk ve rtenk eişi birini sevdği birini sevmezx kenbdi xzevkjinizi oluşturun o kadar saşlak insan değiliz uyapmayın böle
kızlar ben tv ünitesi alacağım ve bide konsol almayı düşünüyorum ama şimdi yazılanları okuyunca konsol almasaymmı diye düşündüm.Sizce tv ünitesi yalnız işimi görürmü
Sevgili türkiyem evzen concept diye bir mağaza var ordan beğendim.İnternette sitesi var ancak benim beğendiğim ünite yok-mağaza sahibi mobilya fuarından beğendiğini bursa da üretildiğini söylemişti.Almış olsaydım hemen resmini eklerdim bir ay kadar sabredeceksiniz artık.Bu arada salona alacağım koltukta adeta puzzele gibi.Her parçası ayrılıyor isterseniz köşeli koltuk takımı yapıyorsunuz isterseniz parçalar ayrılıyor normal bir koltuk takımına dönüşüyor.Teklilerden biride tv-uzanma koltuğu :)Bunuda aynı mağazadan beğendim.
canım arkadaşlar zaten TV ünitesi demiş ve bende katılıyorum.hem artık çok daha fazla çeşit TV üniteleri var.TV konulan kısmın hemen yanında vitrin gibi camlı dolabı olanlar felan.emin ol o tarzları görünce vitrin ve konsol almaktan tamamen vazgeçeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?