Mutfak Dekorasyonu Tv ünitesi mi? konsol gümüşlük mü?hangisi olsun?

tşk ederim arkadasım haklısın ılerde tv alabılırım oraya hem dekorasyon ıcın satılan esyalardan almayı dusunuyorum ıkeaya bakıcam arkadaslarım tşk ederm fıkırlerınız ıcın

tşk ederim arkadasım haklısın ılerde tv alabılırım oraya hem dekorasyon ıcın satılan esyalardan almayı dusunuyorum ıkeaya bakıcam arkadaslarım tşk ederm fıkırlerınız ıcın

büyük çiçeklerden ya da böyle süs eşyaları var değşik artık evinin konseptine göre oraya koyabilirsin bence tv üniteleri tek başlarına bile oldukça şıklar hihoyyyt

bencede tv ünitesi artik gümüşlük mü kaldi ben sahsen hic begenmiyorum
camlı vitrin ve gümüşlüge oldum olasi bi gıcıgım vardır ztn

kızlar ben tv ünitesi alacağım ve bide konsol almayı düşünüyorum ama şimdi yazılanları okuyunca konsol almasaymmı diye düşündüm.Sizce tv ünitesi yalnız işimi görürmü

Ben ne konsol aldım ne de gümüşlük beğenemedim zaten tarzında değillllll
Kesenlikle tv. sehbası diyoruuummmm

canım tv ünitesi alınca konsola ne gerek kalıyorki ama içine eşyaları koyarım dıyorsan vede oturcagın evde salonun geniş olursa al ama bence gereksız ıkısınden bırısını al derım canım

bence hepsini al rahatla ya anlamıyom sizi böle şeleri sormayın birbirinze vbunlar zevk ve rtenk eişi birini sevdği birini sevmezx kenbdi xzevkjinizi oluşturun o kadar saşlak insan değiliz uyapmayın böle
Sabah sabah sinirlerimi bozdu bu mesaj.Fİkir almak,birisine danışmak ne zamandan beri şaşlaklık oldu acaba?

cnm çok büyük değilmiş aten salonun tv ünitesi de tv olmada gerek yok. en sade ve en ferah nasıl olabiliyorsa öyle döşe bence sen evinin durumunu daha ii biliyorsun

evett canım haklısın bende sade ve genıs olsun ıstıyorum tşk edrm güzel fıkırın ıcın

kızlar ben tv ünitesi alacağım ve bide konsol almayı düşünüyorum ama şimdi yazılanları okuyunca konsol almasaymmı diye düşündüm.Sizce tv ünitesi yalnız işimi görürmü

bend e tv ünitesi ve konsol alıcam..konsolu dolapları için alıcam bütün yemek takımlarını dolapların içine koycam havluları pılıpırtı ne varsa cokacimcoook bi de şimdiki konsollar öle hantal olmuyo zati, küçük ve kullanışlıları da var.. üstüne de modern bi ayne veya asimetrik raf süper duruyo :smiley-cool:

Cnm,kesinlikle tv ünitesi.Ben 2 aya kadar evleneceğim inşallah.Alacağım tv ünitesi aynı zamanda konsol.Böyle birşey bulabilirsen rahatlıkla kullanabilirsin.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sevgiler..

Bende tv ünitesi alicam.daha kullanişli ve modern.gümüşşlük artik demode oldu bence ve zaten çok gereksiz.

bence tv koymak icin sade bi dolap gercekten yeter...gümüslük falan tarihi bana göre kizmayin kizlar valla tamamen benim fikrim

Sevgili türkiyem evzen concept diye bir mağaza var ordan beğendim.İnternette sitesi var ancak benim beğendiğim ünite yok-mağaza sahibi mobilya fuarından beğendiğini bursa da üretildiğini söylemişti.Almış olsaydım hemen resmini eklerdim bir ay kadar sabredeceksiniz artık.Bu arada salona alacağım koltukta adeta puzzele gibi.Her parçası ayrılıyor isterseniz köşeli koltuk takımı yapıyorsunuz isterseniz parçalar ayrılıyor normal bir koltuk takımına dönüşüyor.Teklilerden biride tv-uzanma koltuğu :)Bunuda aynı mağazadan beğendim.

mağazanın internet adresi varsa alabilirmiyim? bi de mobilyalarını çok merak ettim alınca hemen ekle :)

canım arkadaşlar zaten TV ünitesi demiş ve bende katılıyorum.hem artık çok daha fazla çeşit TV üniteleri var.TV konulan kısmın hemen yanında vitrin gibi camlı dolabı olanlar felan.emin ol o tarzları görünce vitrin ve konsol almaktan tamamen vazgeçeceksin

canım bence de bu şekilde bir tv ünitesi alabilirsin. benimki öyle. fikir olsun diye ekliyorum. çok memmunum aldığım için.hem vitrin, hem de modernlik var.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/208700-iste-evim.html

cnm bence tv unitesi çok guzel ama adı ustunde" tv unitesi" onun yerine koyacagın hersey ozellikle resim çok abest duracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…